5 recomandări de la BMW cât timp stai în izolare acasă

Autor: ProMotor 13 apr. 2020 Utile

Dacă te plictisești cât timp stai în izolare acasă, BMW are o serie de recomandări pentru a te scăpa de monotonie. Iată 5 dintre ele.

GALERIE FOTO

#Stayhome sau #staiacasa sunt hashtag-urile cu care suntem bombardați pe rețelele de socializare. Dar nu e deloc ușor să stai într-un apartament fără să te plictisești. Ce idei are BMW pentru a te scăpa de plictiseală?

  1. Alege pentru ecranul tău un model BMW

Vrei un film în care apar modele BMW? Sigur nu le-ai văzut pe toate! În “Mission Impossible 4: Ghost Protocol”, agentul Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, apare a volanul unui i8. În “Mission: Impossible – Fallout”, agentul Hunt face echipă cu un M5. Tot un M5, dar de această dată E34, joacă în “Ronin”, filmul cu Robert De Niro și Jean Reno. În “The Transporter” (“Curierul”), Jason Statham conduce un 735i, iar în “Golden Eye”, James Bond își face de cap la volanul unui Z3.

  1. Află lucruri inedite despre BMW

Îți poți folosi timpul liber într-un mod util, cum ar fi să afli semnificația logo-ului BMW, istoria numelui și poreclele primite de modelele bavareze, cum se pronunță numele brand-ului în diferite limbi pe mapamond. Sperăm să nu țină carantina generală atât de mult timp încât să devii o enciclopedie ?

  1. O tură pe circuitul de curse virtual

Motorsportul a tras frâna. Ducem dorul curselor pe care le urmăream la televizor sau pe internet. Dar există un campionat care nu a fost afectat de pandemia de coronavirus. Încearcă Sim racing. După câteva tururi de circuit, te vei simți exact ca la cursele reale.

  1. Gătește BMW

Toți am devenit master chefi în carantină. Cei care preferau să comande sau să mănânce la restaurant, se văd nevoiți să apeleze la propriile bucătării. BMW oferă lista de ingrediente și rețeta pentru un tort din turtă dulce în formă de M635 CSi E24.

  1. Ascultă playlist-ul preferat din mașină stând pe canapea

Ți-e dor să conduci? Dacă nu ai un motiv întemeiat să ieși din casă, știi… #staiacasă. BMW a făcut o listă de 70 de melodii potrivite pentru condus. Le poți asculta stând pe canapea până când România iese din carantină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide