Băut, drogat, obosit? Un tânăr a făcut accident după mulți kilometri în care a condus haotic

Autor: ProMotor 23 apr. 2020 Știri auto

Băut, drogat, obosit? Sau poate îi este rău? Sunt întrebările pe care și le-au pus cei care l-au văzut pe acest șofer conducând haotic. În cele din urmă, a ajuns în șant cu mașina.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe Drumul European 70. Șoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a mers în zig-zag kilometri întregi și părea că se va lovi de ceva din clipă în clipă. Un pasager aflat în mașina din spatele său l-a filmat cum trece de pe o bandă pe alta, cum este la un pas să iasă de pe carosabil și cum trece milimetric pe lângă alte vehicule aflate în mers.

Previzibil, acesta a pierdut controlul mașinii în comuna Butoiești din județul Mehedinți și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. Nimeni nu a fost rănit în impact, iar șoferul a ieșit singur din mașină.

Din primele cercetări rezultă că bărbatul de la volan era atent la telefonul mobil în timp ce conducea. Testul cu etilotestul și cu aparatul DRUGTEST au indicat rezultate negative. Șoferul din Rovinari, județul Gorj, s-a ales cu o amendă de 580 de lei, potrivit reprezentanților IPJ Mehedinți.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide