Mașina pe care samsarii n-au pus mâna. Se vinde un Audi V8 din 1990 cu 218 kilometri la bord

Autor: Elena Luchian 12 mai 2020 Știri auto

Se vinde un Audi V8 din 1990, care are doar 218 kilometri la bord. Constructorul din Ingolstadt a pus în această limuzină tot ce avea mai bun la acea oră, începând cu ceea ce era atunci noul său propulsor V8.

GALERIE FOTO

Audi V8 a venit pe lume în 1988, ca predecesor al limuzinei A8, actualul rival al regilor Mercedes-Benz Clasa S și BMW Seria 7.

Motor V8 de 3,6 litri, care dezvoltă 250 de cai putere și un cuplu de 340 Nm, cuplat la un sistem de tracțiune integrală quattro. Transmisie automată cu partu rapoarte. Performanțe dinamice impresionante pentru un sedan cu asemenea gabarit. Erau ingredientele cu care Audi spera să găsească rețeta succesului. Și totuși doar 21.000 de astfel de unități au fost construite. Puține s-au păstrat în stare bună, astfel că mașina scoasă acum la vânzare este cu atât mai interesantă.

Una dintre acestea este scoasă acum la vânzare de compania belgiană Bourguginon cu 74.950 de euro. În preț sunt incluse și cartea de service, manualul de utilizare și roate de rezervă. Un Audi A8 nou-nouț costă acum 95.959 de euro (preț în România, cu TVA inclus).

Limuzina scoasă la vânzare are doar 218 kilometri la bord. 157 dintre ei au fost parcurși în Beglia. În ultimii patru ani, a rulat doar 61 de kilometri.

Pe lista lungă de dotări se regăsesc cruise control, scaune îmbrăcate în piele neagră, încălzite în față și în spate, cu reglaj electric și memorie pentru șofer, geamuri electrice în față și în spate, oglinzi electrice și trapă. Mașina nu este echipată cu un sistem de sonorizare și nici cu radio. Inserții din lemn, o cotieră în față și alta în spate se regăsesc la bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bourguignon



Comentarii
Inchide