George Buhnici și-a cumpărat o nouă Tesla? Imaginile cu noua mașină sunt senzaționale

Autor: Marius Vișan 14 aug. 2020 Mașini electrice

Recent, George Buhnici a dat un sfat celor care vor să-și cumpere o mașină nouă.

Având în vedere pandemia, precum și criza economică declanșată de covid-19, George Buhnici a recomandat într-un vlog al său, celor care se gândesc să-și schimbe mașina, amânarea cumpărării unui autoturism nou. Mai degrabă aceștia ar trebui să ia în considerare colantarea lui, și păstrarea până la venirea unor vremuri mai stabile din punct de vedere finanaciar.

Se pare că același lucru l-a făcut și el cu mașina sa, o Tesla Model 3. Într-un clip postat pe 13 august, George Buhnici povestește cum și-a colantat mașina. Pentru asta a mers până la Sibiu.

„Portocala electrică” a lui George Buhnici

„Adevărul este că… moment de piele de găină, mi-am împlinit un vis de acum un an: o colantăm. I-am lăsat pe băieții de la Sibiu să își facă de cap. Inițial am vrut să o fac albastru electric, am văzut niște poze faine pe net, după aia am vrut să o fac albastru turcoaz … după care am intrat pe un teritoriu gri”, a spus George Buhinci în vlogul său publicat pe YouTube.

În final s-a decis pentru această nuanță închisă de portocaliu, iar acum Tesla lui Buhnici are o culoare nouă, precum și „crome delete”. Asta înseamnă acoperirea cu folie a oricăror elemente cromate pe care, de obicei, producătorii auto le pun în zona ușilor sau pe grilă.

Prețul pentru o astfel de colantare pornește de la 2.000 de euro

După colantare mașina se poate spăla normal. Prețul pentru colantarea unei astfel de mașini pornește de la 2.000 de euro + TVA pentru un autocolant colorat, iar pentru o protecție cu folie transparentă, care nu schimbă culoarea mașinii, costă de la 3.500 de euro în sus. Aceasta din urmă este puțin mai scumpă pentru că are alte calități. Este mai groasă și rezistă la lovituri și zgârieturi.

Intră în Galeria Foto

George Buhnici și-a cumpărat o nouă Tesla? Imaginile cu noua mașină sunt senzaționale
George Buhnici și-a cumpărat o nouă Tesla?
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Raliw Detailing, YouTube / George Buhnici


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide