Cum arată și cât costă singurul BMW Alpina de pe Autovit.ro. Modelul ediție limitată are 540 CP și face suta în 4.2 secunde

Autor: Marius Vișan 02 oct. 2020 Second-hand

Alpina B5 reprezintă o serie de mașini de înaltă performanță care se bazează pe BMW Seria 5. Alpina este o companie auto din Bavaria, care dezvoltă și vinde versiuni de înaltă performanță ale autoturismelor BMW.

Alpina lucrează îndeaproape cu BMW, iar procesele lor sunt integrate în liniile de producție ale BMW, astfel Alpina este recunoscută de Ministerul Transporturilor din Germania ca producător de automobile, spre deosebire de alți specialiști în performanță, care sunt tuneri de piață.

Un BMW Alpina B5 se vinde cu 27.500 EURO pe autovit.ro

Singurul BMW Alpina disponibil pe Autovit.ro se vinde undeva în Argeș cu prețul de 27.500 de euro. Mașina este fabricată în anul 2010, iar în prezent a ajuns la un rulaj de 210.500 de km. Sub capotă se află un motor pe benzină V8 de o capacitate cilindrică de 4.395 cm3 care produce 540 CP și cutie de viteze automată. Mașina face 0-100 km/h în 4.2 secunde, iar viteza maximă este de 329 km/h.

Acest model bifează o lungă listă de dotări: Head Up Display, Keyless GO, Keyless Entry, trapă, sistem navigație 3D, airbag-uri față (șofer + pasager), laterale față și cortina față /spate, senzori ploaie / lumini / parcare, geamuri electrice, oglinzi retractabile electric, comenzi volan, jante 20 inci ALPINA originale (cu cheie), anvelope noi Michelin, volan piele multifuncțional F1 M Sport, faruri FULL LED, încălzire în scaune + ventilație, linie audio HiFi Surround, evacuare //COMPETITION, frâne ceramice și diferențial //M activ.

Intră în Galeria Foto

Alpina este o companie auto din Bavaria, care dezvoltă și vinde versiuni de înaltă performanță ale autoturismelor BMW. Alpina lucrează îndeaproape cu BMW, iar procesele lor sunt integrate în liniile de producție ale BMW

Cel mai spectaculos Alpina este modelul B7

Alpina B7 este produsă în aceeași linie de asamblare din Dingolfing, Germania (Fabrica BMW Dingolfing) cu BMW Seria 7. Seria B7 are un V8 twin-turbo de 4,4 litri V8 de 4 litri este asamblat manual la instalația Alpina din Buchloe, Germania, înainte de a fi expediat la BMW pentru asamblare, iar vehiculul asamblat este apoi trimis înapoi la Alpina pentru retușuri.

Firma Alpina Burkard Bovensiepen GmbH & Co. KG a fost fondată în 1965 de Burkard Bovensiepen, un membru al familiei de industriași Bovensiepen.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide