Ce reacție au avut românii când au aflat cât costă noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

Autor: David Andrei 04 nov. 2020 Știri auto

Românii care au aflat cât costă noile Dacia Logan, Sanero și Sandero Stepway s-au împărțit în două tabere. Mulți sunt revoltați că mașinile s-au scumpit. Ceilalți le explică motivul.

GALERFIE FOTO

Noua Dacia Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro. Este cu 770 de euro mai scumpă decât Logan entry-level din generația anterioară.

Noua Sandero pornește de la 8.600 de euro, o sumă care o face cu 730 de euro mai scumpă decât versiunea pe care o înlocuiește.

Pentru Sandero Stepway, discuțiile încep de la 12.050 de euro. Generația anterioară avea un preț de pornire de 9.760 de euro, ceea ce duce diferența la 2.290 de euro.

Un tichet Rabla scade prețurile noilor modele cu 6500 de lei.

Mulți dintre cei care au așteptat cu nerăbdare să vadă cât costă noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt dezamăgiți.

“Ce prețuri au!!!!!!!!!”, exclamă George pe pagina de Facebook Dacia. “La banii ăia îți iei la mâna a doua infinit mai bună și cu n dotări!” Îi taie elanul Iulian: “În 2020, să-ți iei mașină din 2008, e ceva!”

“Toate bune și frumoase, dar la 13.000 de euro, eu cred că mă orientez spre Megane”, este planul lui Viorel, care și-ar fi dorit un Logan cu noua transmisie automată CVT. Dar Renault Megane în versiune de bază pornește de la 16.300 de euro.

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway – „3 la 10 lei?”

Florin îi avertizează pe cei care se plâng că noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt prea scumpe: “O să vedeți cum toate mașinile ieftine o să se scumpească. Trebuie să fie mai puțin poluante, trebue să obțină nu știu câte stele la testele de impact, care nu mai sunt ca acum 10 ani. Toate prețurile vor crește nu doar la Dacia.”

Adrian se amuză pe seama celor care vor mai ieftin, dar mai bun: “3 la 10 lei nu aveți?”

Și Mihail este revoltat când vede că românii se plâng de prețuri. “Verificați câte se vând în toată lumea. Apoi, dacă nu vă place, nu vă luați. Fiecare își cumpără ce vrea și ce își permite. Respect celor care iau mașini noi!”

O doamnă s-a îndrăgostit de Sandero Stepway și speră că Moșul i-o va aduce luna viitoare: “Dacă o comand acum, o am până la Crăciun?”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide