Hyundai România derulează o campanie de rechemare în service. Ce model este vizat?

Autor: Marius Vișan 10 nov. 2020 Știri auto

Hyundai Auto România derulează o campanie de rechemare în service, conform detaliilor mai jos menționate, prin informarea oficială a posesorilor autovehiculelor afectate.

Hyundai recomandă clienților notificați să se prezinte în cel mai scurt timp posibil în unitățile service autorizate pentru efectuarea gratuită a lucrărilor incluse de această campanie.

Posesorii de autovehicule Hyundai având dată de producție în intervalele precizate au posibilitatea de a se adresa oricărui reparator autorizat Hyundai Auto România pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unităților deținute. Campania se aplică strict anumitor autovehicule din modelele mai jos menționate, produse în intervalele mai jos precizate, identificate de către reparatorii autorizați Hyundai prin seria de șasiu.

Model afectat: Hyundai Kona Electric

Campanie rechemare service – verificarea și actualizarea softului sistemului BMS (Battery Management Software) la modelul Hyundai Kona Electric (EV)

• Modele afectate: Hyundai Kona Electric (EV);

• Nu influențează siguranță autovehiculelor afectate;

• Nu există incidente raportate de funcționarea necorespunzătoare a sistemului în cauza;

• Dată de producție gama autovehicule afectate: 31.01.2018 – 20.03.2020.

Pentru orice detalii privind campaniile de recall Hyundai la nivel național, va rugăm să contactați reprezentanții Hyundai Auto România sau cel mai apropiat reparator autorizat.

Despre Hyundai Kona Electric

Kona Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Bateria de 64 kWh dezvolta 204 CP (150 kW). Capacitatea bateriei este de 39,2 kWh in versiunea de baza, motorul dezvoltand 136 CP (100 kW). Cu un cuplu de 395 Nm disponibil instantaneu, Kona oferă o experiență la volan exceptionala, accelerand de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 secunde. Crossoverul electric are o autonomie de până la 449 de kilometri.

Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi încărcat pana la 80% în doar 54 de minute. Cu încărcătorul on-board de 10,5 kW, care funcționează la curent alternativ, pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul dureaza 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru bateria de 39,2 kWh.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide