Jurnalistul Adelin Petrișor își vinde mașina. Cât cere pe ea și de ce o vinde?

Autor: David Andrei 14 mart. 2021 Știri auto

Adelin Petrișor își vinde mașina. “Este o mașină sexy”, spune el. Este vorba despre un MINI Clubman cu doar 30.000 de kilometri la bord.

GALERIE FOTO

Adelin Petrișor a condus, în ultimii doi ani, un MINI Clubman facelift. Este o mașină produsă în 2019, înmatriculată anul trecut, în luna ianuarie. Doar 30.000 de kilometri a apucat să parcurgă la volanul său înainte de a o scoate la vânzare.

Are motor de 1,5 litri cu 136 de cai putere, cuplat la o transmisie automată. “Are cam toate dotările posibile, mai puțin piele, trapă, senzori față, cameră și head-up display”, spune Adelin Petrișor. „O vând pentru că vreau să-mi iau altceva”, explică jurnalistul.

Ce dotări are mașina pe care o vinde Adelin Petrișor?

Are, în schimb, volan John Cooper Works îmbrăcat în alcantara, cu inserții din carbon. Este echipată cu jante din aliaj de 17 inci. Farurile LED, scaunele față încălzite, aerul condiționat automat și oglinzile cu steagul Regatului Unit completează lista de dotări. Apare același steag pe aripile mașinii.

Viitorul posesor de MINI Clubman va primi și un sistem de navigație MINI Professional, sistem de lumină ambientală, Driving Assistant și MINI Driving Mode.

“O mașină sexy, nișată”, o laudă Adelin Petrișor pe partenera motorizată de care se desparte. Cere 28.100 de euro pe mașină. Intră în preț două seturi de anvelope: de vară și de iarnă (run-flat), dar și sistem de bare Thule pe acoperiș.

“Repede, vă rog! Avem “decât” una!”, glumește Adelin Petrișor în încheierea materialului de pe blogul personal. Anunțuri cu mașina au fost publicate și pe site-uri de profil.

Cel mai cunoscut corespondent român de război, Adelin Petrișor, a fost și ambasador BMW România. În urmă cu șase ani, jurnalistul a povestit pentru 0-100.hotnews.ro cum a făcut școala de șoferi pe Dacia 1310. A condus apoi un Cielo cu echipare de top. În 2003, după revenirea de la Bagdad, a primit cadou un Peugeot 406 2.0 HDi, înainte de a trece la Audi A4 în versiune 2.0 TDI, mașină de serviciu. Ulterior, și-a luat el un A4, apoi un A5. În 2012, a trecut la BMW.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: adelinpetrisor.ro/autovit.ro



Comentarii
Inchide