Se vinde un spate de BMW Seria 7. Ce a făcut proprietarul cu limuzina?

Autor: David Andrei 14 apr. 2021 Știri auto

Mașinile construite din două bucăți nu mai sunt de multă vreme o raritate pe piața autoturismelor second hand. Se vinde acum un spate de BMW Seria 7. Ce a făcut proprietarul cu limuzina?

GALERIE FOTO

Ar fi putut să vândă această parte posterioară de limuzină BMW Seria 7. A preferat, în schimb, să o transforme în piesă de mobilier. Acesta este un produs dedicat fanilor BMW, care își doresc o mică parte dintr-un model bavarez în propria sufragerie. Un Republica Moldova a fost scos la vânzare un spate de Seria 7 E65. Dar nu oricum, ci transformat radical. Ceea ce a fost până de curând portbagajul este acum suprafața de ședere a unei canapele.

Canapeaua originală cu două locuri este roșie, culoarea exterioară a fostei limuzine. Tapițeria de culoare bej este realizată din piele ecologică.

Vânzătorul a publicat anunțul în urmă cu trei săptămâni pe site-ul 999.md, iar imaginile au fost preluate de autoblog.md. În ciuda celor peste 850 de vizualizări, acesta este în continuare activ.

Piesa de mobilier este unicat. Proprietarul nu menționează prețul, dar spune că acesta este negociabil. Cu siguranță, nu este deloc mic. Și asta pentru că noua canapea de culoare roșie păstrează încă stopurile care au fost montate din fabrică în partea posterioară a mașinii. Acestea nu au doar rol decorativ, ci sunt și funcționale. Au nevoie doar de o priză (vezi GALERIA FOTO).

În preț intră și pernele decorative realizate tot din piele ecologică bej.

Spate de limuzină BMW Seria 7 transformat în canapea, Dacia Logan transformată în birou

În urmă cu un an a devenit virală imaginea unui bărbat care se afla în spatele unui birou construit din partea frontală a unei Dacia Logan. Biroul său avea capotă reconstruită din placaj, grilă, faruri, dar și număr de înmatriculare. Unul cu care n-ar putea ieși, ce-i drept, pe drumurile publice.

“Vezi să nu te prindă radarul”, s-au amuzat atunci cei care au văzut fotografia. “Să nu uiți să-i faci revizia”, i-a transmis un alt utilizator de Facebook care a găsit imaginea online.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide