Un Volvo vechi de 18 ani i-a salvat viața. Medicilor nu le-a venit să creadă că a supraviețuit după un asemenea accident

Autor: David Andrei 20 apr. 2021 Știri auto

Un Volvo vechi de 18 ani i-a salvat viața. Medicilor nu le-a venit că creadă că femeia a supraviețuit după un asemenea accident. Primul lor gând, când au văzut mașina, a fost să cheme serviciul medico-legal.

GALERIE FOTO

Nimeni nu și-a imaginat că cineva poate ieși viu din mașina făcută zob. Totuși, femeia aflată atunci la volan povestește acum ce s-a întâmplat.

Accidentul de groază, suferit de Anabella B, a avut loc pe 13 noiembrie, în jurul orei 11:30. Era în drum spre o clinică pentru a face analize. Ploua în timp ce ea se deplasa pe Route 64 din statul american Connecticut. La un moment dat, un șofer care nu s-a asigurat a ajuns pe banda sa de circulație. Pentru a evita un impact, Anabella a călcat brutal frâna. Mașina sa a intrat în hidroplanare și s-a rotit pe autostradă. A tăiat benzile de circulație, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat de mai multe ori.

“În momentul în care mașina a sărit peste balustradă, m-am gândit că nu am cum să supraviețuiesc decât dacă aceasta avea de gând să se oprească din rostogolit și să aterizeze pe roți”, își amintește ea. “Mi-am văzut întreaga viață în acele momente.”

A ieșit din mașina sa, un Volvo S80, fără nicio zgârietură, după un accident teribil

Mașina s-a oprit într-un final, dar cu roțile în sus. Atunci când echipajele medicale și polițiștii au ajuns la fața locului, îmi amintesc că m-au privit în ochi și mi-au spus: “Este un miracol. Dacă te aflai în oricare altă mașină, nu ai fi fost acum cu noi aici.” În mai bine de jumătate de an de la accident, mai multe persoane i-au spus același lucru.

În momentul accidentului, Anabella se afla la volanul unui Volvo S80, vechi de 18 ani. “Încă sunt uimită că am ieșit vie din acea mașină, fără o singură vânătaie sau zgârietură”, spune Anabella.

Ea și-a spus povestea pe volvocars.com, la secțiunea “My Volvo story”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volvocars.com/My Volvo story



Comentarii
Inchide