Top 5 SUV-uri mici de vânzare în România. Modele de familie care merită toată atenția

Autor: Marius Vișan 08 iul. 2021 Știri auto

SUV-urile sunt ideale pentru persoanele care doresc mai mult spațiu atunci când călătoresc. Această alegere este optimă și pentru familiile mici sau persoanele care au nevoie de un spațiu generos pentru bagaje.

Datorită gamei largi de vehicule puse în vânzare astăzi, aproape toată brandurile auto au SUV-uri mici în portofoliul lor. Astfel, indiferent dacă prioritatea dvs. este tehnologia, siguranța sau capacitatea de remorcare, sigur veți găsi mașini potriviră.

Din ce în ce mai mulți clienți trec de la mașinile clasice, joase, la SUV-uri sau crossovere. Acestea sunt mașini care folosesc de obicei platforma celorlalte modele din segmentul B. Totodată, pariază pe un design modern și pe o poziție de condus mai înaltă. În majoritatea lor, trebuie să se mulțumească cu tracțiunea față, astfel încât ideea conducerii în off-road este destul de neinspirată.

Cererea pentru SUV-uri de familie este foarte ridicată

Motivul ar fi că oamenii caută maşini care oferă o poziţie de condus mai înaltă, spaţioase şi cu look de off-roader.

Deşi mulţi români preferă să îşi cumpere o maşină la mâna a doua, noi am ales de data aceasta câteva mașini noi. Iată care sunt acestea precum și prețurile lor în România.

O maşină nouă te scuteşte de multe griji, iar pe termen lung se poate dovedi mai avantajoasă în privinţa costurilor de consum şi a reparaţiilor.

Top 5 SUV-uri mici de vânzare în România

Intră în GALERIA FOTO

Hyundai Bayon costă 12.400 de euro prin REMAT

Dacia Duster costă 12.450 (TVA INCLUS) prin RABLA

Renault Captur costă începând de la 14.150 de euro (TVA inclus)

Suzuki Vitara Hibrid, preț prin RABLA, începând de la 14.350 de euro

Citroen C3 Aircross – 14.890 TVA și prima de casare incluse

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide