O autospecială de poliție a fost implicată într-un accident rutier – VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2021 Știri auto

Un accident rutier a avut loc miercuri, 14 iulie, pe raza comunei Slătioara, județul Vâlcea, pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu.

Trei maşini au intrat în coliziune, pe DN 67. Incidentul rutier s-a soldat cu rănirea a doi agenţi de poliţie.

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea reiese că maşina de poliţie avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, autospeciala fiind în misiune. În urma impactului dintre cele trei maşini implicate în accident, doi poliţiştii din cadrul Poliţiei Berbeşti au suferit diverse leziuni, informează Adevărul.ro.

Se pare că una dintre maşini a intrat pe contrasens direct în maşina de Poliţie. Nu se cunosc date exacte despre starea tinerei poliţiste care se afla în maşină, dar colegul acesteia nu a suferit leziuni foarte grave.

Una dintre maşinile implicate în accident este autospeciala de poliţie

”La data de 14 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au intervenit în comuna Slătioara la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane în urma coliziunii dintre trei autoturisme.

Una dintre maşinile implicate în accident este autospeciala de poliţie, aceasta fiind cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune, poliţişti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, din cadrul Poliţiei oraşului Berbesti, ambii raniţi. Cele două victime au fost transportate la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Se fac cercetări pentru a se stabili cauza şi împrejurările în care s-a produs acest accident.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide