Mașini la comandă din afara țării – Mercedes rulate, Audi rulate şi multe alte branduri

Autor: ProMotor 01 aug. 2021 Advertorial
Mașini la comandă din afara țării – Mercedes rulate, Audi rulate şi multe alte branduri

Te-ai hotărât să îți cumperi o mașină și varianta care ți se potrivește cel mai bine acum este un autoturism rulat.  Dacă ai studiat toată piața și în loc să reușești să îți conturezi mai bine în minte ce caracteristici tehnice și estetice ai vrea să aibă mașina ta și temerile tale încep să crească pe măsură ce mai citești și povești ale altora care au căzut în capcana diverșilor vânzători de astfel de vehicule,  este timpul să îți schimbi strategia.

Cea mai bună variantă este să apelezi la o firmă de leasing auto specializată în importul și comercializarea de vehicule rulate, pentru că doar în acest fel ai garanția că nu există riscul de a cumpăra un vehicul care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Aşa ai siguranţa şi varietate: Mercedes rulate, BMW rulate, Audi rulate sau alte mărci consacrate.

Firma leasing auto –  cea mai bună variantă pentru tine

Pentru că piața mașinilor rulate este invadată de exemplare de mașini care ridică suspiciuni, iar cei care le vând nu prezintă de fiecare dată încredere, cea mai simplă, rapidă, dar mai ales sigură variantă este să alegi o mașină adusă pe comandă de la o firmă de leasing auto de încredere.  Cu o vastă experiență în domeniu și sute de clienți mulțumiți, aceasta este cea mai bună alternativă, care va transforma procesul de achiziţionare a maşinii dorite. Un astfel de partener, nu doar că te ajută să ajungi la vechiul mult dorit, fie că vorbim de Mercedes rulate sau alte maşini, dar vine şi cu alternative prietenoase de plate. Poţi face achiziții cu bani cash, plată prin banca sau poţi opta pentru soluţiile de credit extern fără tva avantajoase.

Pentru a înțelege cât mai bine nevoile clienților și a le fi aproape în această decizie importantă, o companie de leasing auto de încredere are o echipă de specialiști bine instruiți, pentru a face ca experiența achiziționării unui autoturism rulat să fie una cât se poate de plăcută.

Astfel, odată ce decizi să cumperi o mașină la mâna a două mizând pe experiența de peste 10 ani în domeniu a acestui dealer auto consacrat poți avea toată încrederea că mașina ta va fi atent verificată, că fiecare aspect tehnic este pe deplin analizat, ai certitudinea că numărul de kilometri de pe bordul mașinii este cel real, iar toate actele sunt în regulă. În plus se economiseşte mult timp, pentru că întreaga documentație, verificările necesare și etapele aducerii unei mașini din afară sunt în grija firmei de leasing.

Poți apela la un partener de încredere atunci când îți dorești o mașină de lux, adusă din afară, cu un număr cât mai mic de kilometri, într-o stare tehnică excepțională și la un preț accesibil.  Majoritatea mașinilor din stoc sunt modele care poluează cât mai puțin, care au fost atent analizate și care nu au daune ascunse.

Care este cea mai bună variantă de finanțare

Doar cei care au încercat până acum să își achiziționeze o mașină prin credit bancar știut cât de mult efort poate presupune întreg procesul. Hățișul legislativ, condițiile impuse de bănci sau comisioanele ascunse pot transforma această experienţă, de obținere a unui împrumut, într-o adevărată povară. O companie de de leasing auto ce lucrează în interesul clienților vine cu soluții excepționale de finanțare printre care şi varianta de credit extern fără tva.  Întreaga experienţă devine una plăcută, confortabilă şi relaxantă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide