Un cetățean turc a lovit în plin un angajat al unei spălătorii auto din Sectorul 3

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2021 Știri auto
Un cetățean turc a lovit în plin un angajat al unei spălătorii auto din Sectorul 3

Imagini şocante au fost surprinse miercuri seară (8 septembrie) în cartierul Vitan din Capitală. Un angajat al unei spălătorii auto a fost lovit cu maşina de un client.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri efectuează cercetări pentru tentativă la omor, după ce Poliţia a fost sesizată că, în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăţi comerciale, a fost lovit de către un autoturism.

„În data de 08 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de către un autoturism.

Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane”, a transmis Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.

Conflictul a pornit după ce trucul a refuzat să plătească întregul cost al serviciului solicitat

Potrivit unor surse judiciare, citate de site-ul G4media.ro, turcul ar fi mers la spălătoria auto de la mall Vitan şi ar fi cerut un pachet premium de 125 de lei.

La final, a achitat doar 100 de lei. De aici a pornit altercaţia cu angajaţii spălătoriei. După discuția tensionată, nervos, turcul s-a urcat la volan, a demarat în trombă şi a intrat într-unul dintre angajaţii spălătoriei.

Turcul a fost dat în urmărire pentru tenativă de omor. Maşina lui a fost găsită abandonată pe o stradă din Sectorul 3. Victima a ajuns la spital.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide