Cu cât se vinde un Ford Puma după 10.000 de km? Versiunea mild hybrid este preferată de români

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2021 Știri auto

Cea mai bine vândută motorizare a Ford Puma din primul trimestru al acestui an este 1.0 mild hybrid 125 CP Titanium.

Iubitorii acestui model care nu și-l pot permite de nou, se gândesc poate că dacă vor mai aștepta vor putea prinde o ofertă bună la mâna a doua. Aceștia vor fi dezamăgiți când vor afla că un Ford Puma (2020) second hand (rulaj 10.300 km) se vinde cu suma de 19.590 Euro.

Este o diferență de doar aproximativ 1.200 de euro între acesta și un exemplar nou-nouț (care costă 20.800 de euro), aceeași motorizare (1.0 mild hybrid 125 CP), același nivel de echipare Titanium.

Intră în GALERIA FOTO

Ford Puma este produs exclusiv la fabrica din Craiova

Modelul Ford Puma se produce începând cu a doua jumătate a anului 2019. Din 2020 i s-a alăturat și varianta Ford Performance a modelului, Ford Puma ST. Este cel mai puternic autovehicul produs vreodată în România.

Fabrica Ford din Craiova are în acest moment peste 6000 de angajați. Aceștia lucrează în trei și patru schimburi atât pentru producția de vehicule (Puma și EcoSport), cât și pentru cea de motoare, pentru a face față cererii.

De la preluarea din martie 2008, Ford a investit peste 1,5 miliarde de euro pentru a transforma uzina din Craiova
într-o fabrică de ultimă generație. Din această sumă, aproximativ 300 de milioane de euro au fost investiți doar în modernizarea Secției de Producție Motoare.

În toamna acestui an, Ford Romania a demarat campania comercială pentru multașteptatul model Mustang Mach-E, primul SUV electric al gamei Ford, dezvoltat pentru a oferi performanța și caracterul legendar al celei mai bine vândute mașini sport din lume tuturor clienților care preferă vehiculele complet electrice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford-rulate.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide