Mercedes-Benz Vans a lansat în România noul Citan. Modelul este disponibil în două variante

Autor: Marius Vișan 19 nov. 2021 Știri auto

Declarat Van of the Year 2022, Mercedes-Benz Citan a fost lansat luna aceasta în România. Acesta este disponibil în două variante: Citan Panel Van (transport marfă) și Citan Tourer (transport persoane).

Caracteristicile specifice Noului Citan, printre care includerea sistemului de infotainment Mercedes-Benz MBUX și dispozitivele de siguranță, au fost apreciate atât de piață cât și de juriul pan-european IVOTY 2022 care a decis: Noul Citan primește distincția Van of the Year 2022. Principalul criteriu pentru Premiul Internațional Van of the Year este contribuția vehiculelor la standardele de eficiență, siguranță, durabilitate și mediu ale segmentului din care fac parte.

Citan-ul continuă să reprezinte autovehiculul comercial ușor, de mici dimensiuni, din gama de modele Mercedes-Benz Vans destinate clienților comerciali: antreprenori cu afaceri mici și mijlocii, comercianți, servicii de curierat și livrări colete.

Portofoliul variabil, cu două linii de echipare (BASE/PRO) permite selectarea unor opțiuni de echipare adecvate pentru o multitudine de cerințe ale clienților. Nu doar clienții care caută funcționalități de bază pentru autovehicul vor găsi produsul potrivit pentru nevoile lor, dar și clienții care caută un autovehicul complet echipat.

Intră în GALERIA FOTO

Prețurile pentru modelul Citan pentru piața din România

În România, prețurile pentru Citan încep de la 19.408 euro cu TVA pentru Citan 108 CDI furgon cu motor diesel de 75 CP în linia de echipare de bază. Aceasta corespunde unui preț de 16.309 de euro fără TVA. Modelul Citan Tourer entry-level 110, cu motor pe benzină, de 105 CP – costă 22.781 euro cu TVA (preț fără TVA: 19.143 euro).

Modelul Citan Furgon, 110 CDI KA/L PRO, vine cu o condiție specială de finanțare exclusivă, rată începând de la 2.5€/zi, TVA inclus, prin intermediul Mercedes-Benz Financial Services România.

Odată cu premiera mondială a Citan-ului, Mercedes-Benz a prezentat ultima gamă de modele comerciale nou dezvoltate, echipată cu un motor cu ardere internă. În a doua jumătate a anului 2022 Mercedes-Benz Vans lansează eCitan, care se remarcă prin autonomia de aproximativ 285 (WLTP) și încărcare rapidă- de la 10% la 80% în doar 40 de minute. eCitan marchează încă un pas important către rolul de lider pentru Mercedes-Benz Vans în domeniul electromobilității.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide