Banca Transilvania vinde un SUV pregătit pentru șoselele din România: diesel, 7 locuri și un look ce atrage atenția pe stradă

Autor: Marius Vișan 03 dec. 2021 Știri auto

Departamentul Băncii Transilvania a scos la vânzare un SUV recuperat de la un client. Este vorba de un exemplar Kia Sorento cu dotări și un rulaj destul de interesante.

La vremea la care a fost cumpărat de nou, acest exemplar a fost configurat în nivelul de echipare Platinum Edition, așa că pe el au fost puse cele mai bune dotări disponibile la acea vreme. Mașina a fost fabricată în anul 2015 iar sub capotă se află motorul de 2.2 litri CRDI care dezvoltă 200 de CP. Mașina dispune de tracțiune integrală.

Rulajul mașinii este de 164.599 de km. Alte dotări includ ABS, ESP, cutie de viteze automată, clima automată pe două zone, navigație, senzori parcare față / spate cu camera 360 grade, precum și conectivitate bluetooth.

În interior există 7 scaune acoperite cu piele, iar scaunele din față și bancheta au funcția de încălzire. Scaunele din față sunt, de asemenea, ventilate. Pe acest Sorento mai există și geamuri și oglinzi electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată, jante din aliaj de culoare aurie, funcția de pilot automat, volan încălzit acoperit cu piele, trapa panoramică, cârlig de remorcare, senzori de ploaie, dar și funcții precum lane assist, blind spot, sistem sonorizare INFINITY, park assist, keyless go si entry. Prețul mașinii este de 17.600 EURO (fără TVA) și 20.944 EURO (inclusiv TVA).

Intră în GALERIA FOTO

Modelul Sorento inspiră încredere

SUV-ul se așează bine pe șosea și rămâne ușor de controlat chiar și în viraje. Stabilitatea în linie dreaptă este destul de bună, iar modelul coreean trece cu bine de gropile pronunțate datorite suspensiei.

Sorento cu tracțiune integrală se descurcă uimitor de bine în off-road. Sistemele de control îi permit să stăpânească cu ușurință atât drumurile abrupte și accidentate.

Dieselul de 2,2 litri mobilizează corespunzător puterea lui Sorento. Manevrele de depășire pot fi efectuate rapid. Motorul turbodiesel trage puternic și foarte lin atunci când este nevoie, dovedindu-se un motor adecvat pentru această mașină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide