Carambol cu 10 mașini pe A1 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 ian. 2022 Știri auto

Accident pe A1, în apropiere de localitatea Nădlac între o maşină şi un TIR. La scurt timp, s-a produs o tamponare în lanţ între alte 8 autovehicule. O singură persoană a suferit răni uşoare.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, kilometrul 583, în apropierea localităţii Nădlac, judeţul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR, informează Centrul Infotrafic din IGPR .

La scurt timp, în aceeaşi zonă, s-a produs o tamponare în lanţ în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Potrivit primelor informaţii, o singură persoană a suferit leziuni şi anume posibil răni uşoare, fiind evaluată medical.

Intră în GALERIA FOTO

Carambol cu 10 mașini pe A1 în apropiere de localitatea Nădlac

”În ziua de 9 Ianuarie a.c., în jurul orei 11,00, la km 583, C1, de pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, a avut loc un impact între un autoturism și un ansamblu rutier, soldat cu pagube materiale. Vehiculele au rămas imobilizate pe banda 1 și 2. La scurt timp, alte 8 autoturisme au intrat în coliziune cu vehiculele implicate în primul eveniment. A fost rănit ușor un pasager dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool. Recomandăm conducătorilor auto să evite PCTF Nădlac 2 și să opteze pentru punctele de trecere a frontierei Turnu și Nădlac 1”, se arată în comunicatul de presă emis după producerea incidentului.

„Reamintim faptul că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, vizibilitatea în trafic este redusă din cauza ceţii dense sub 100 de metri. Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”, recomandă polițiștii rutieri.

Sursă: G4media.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide