Cât te costă să fii prezent la Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2022 din luna mai

Autor: Cristian Gubandru 05 mai 2022 Știri auto

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2022, cel mai exclusivist concurs de automobile istorice din lume, va avea loc anul acesta între 20-22 mai pe malul Lacului Como. Numărul de bilete este limitat și costă câteva sute de euro.

Prețul pentru Pachetul Friend of Concorso, care include cazare 3 nopți la Grand Hotel Villa d‘Este, începe de la 8.900 euro și depinde de categoria de cameră selectată. Acest pachet este valabil pentru două persoane, însă locurile au fost epuizate deja.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Prețul de intrare sâmbătă 21 mai este de 550 de euro de persoană și oferă acces la terenul Villa d’Este între orele 9:30 și 17:30. Numărul de bilete este limitat.

Prețul de intrare duminică 22 mai este de 480 de euro de persoană și oferă acces la terenul Villa d’Este între orele 9:30 și 17:30. Numărul de bilete este limitat.

Cei pasionați pot lua bilete pentru ambele zile 21-22 mai la un preț de 850 de euro de persoană.

Aproximativ 50 de automobile legendare din aproape 100 de ani de istorie se vor prezenta la Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2022 în şapte clase, cu denumiri care reflectă aniversările şi superlativele competiţiei din acest an.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2022

Clasa A – The golden age of elegance: the art deco era of motor car design (Epoca de aur a eleganţei: era art deco a designului auto)

Clasa B – Kompressor! The supercharged Mercedes-Benz (Kompressor! Mercedes-Benz supraalimentat)

Clasa C – Celebrating 150 seasons at Villa d’Este: how grand entrances were once made (150 de sezoane la Villa d’Este: intrările spectaculoase de altă dată)

Clasa D – The Cavallino at 75: eight decades of Ferrari represented in eight icons (Căluţul Cabrat la 75 de ani: opt decenii de Ferrari reprezentate în 8 simboluri)

Clasa E – Born for the racetrack: „Win on Sunday, sell on Monday” (Născut pentru circuit: „Câştigă duminică, vinde luni”)

Clasa F – 50 years of mean machinery: BMW M cars and their ancestors (50 de ani de maşinii puternice; automobilele BMW M şi predecesorii lor)

Clasa G – Breaking the speed barrier: pioneers that pursued the magic 300 kph (Spărgând bariere de viteză: pionieri în căutarea limitei magice 300 km/h)

Prelude Tour pentru prima dată în acest an începe în apropiere, la Milano. Portofoliul exclusiv de maşini istorice unice înscrise va urma un traseu atent selectat către Concorso d’Eleganza de pe Lacul Como în joia dinaintea evenimentului principal, sosind la Cernobbio după-amiaza.

Publicul are posibilitatea de a admira automobilele în diferite locaţii din centrul metropolei Milano. Marea paradă a automobilelor tuturor participanţilor va avea loc sâmbătă la Villa d’Este. În această zi, Coppa d’Oro Villa d’Este va fi atribuită prin Referendum Public celei mai frumoase maşini.

Week-end-ul va culmina duminică, când conceptele auto şi automobilele participante cele mai bine plasate vor fi expuse în incinta Villa d’Este, iar premiile vor fi decernare câştigătorilor de clasă.

Sursa: BMW / Concorsodeleganzavilladeste.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide