Banca Transilvania vinde un Mitsubishi cu pedigree de raliu la doar 10,500 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 10 aug. 2022 Știri auto

Banca Transilvania vinde un Mitsubishi Lancer la prețul de 10,500 de euro. Mașina este din 2017 și are puțini kilometri la bord.

Mitsubishi Lancer este unul dintre sedanurile japoneze compacte, accesibile. El se situează în aceeași clasă ca Volkswagen-ul Golf, Skoda Octavia sau Opelul Astra. Cu toate acestea, cea mai mare rivalitate a fost dusă cu un alt model nipon, anume Subaru Impreza. Aflate în aceeași clasa, atât ca dimensiuni, preț și dotări.

Chiar dacă ele se aseamănă prin concept la nivelul pieței de larg consum, marea bătălie s-a dus între modelele sportive. Competițiile de raliu erau câmpul de luptă al acestor două modele, fiecare având abordări proprii pentru dinamică. Rivalitatea a existat, ea culminând cu cea dintre Colin McRae și Tommi Makinen. McRae a câștigat Campionatul Mondial de raliuri în 1995, într-un Subaru Impreza. Cu toate acestea, stilul agresiv și greșelile frecvente nu i-au mai adus niciun alt titlu. În schimb, Tommi Makinen, care pilota pentru Mitsubishi la acea vreme, a câștigat patru titluri consecutive, într 1996 și 1999.

Intră în GALERIA FOTO

Mitsubishi Lancer la 10,500 de euro

De această dată nu vom vorbi despre succesul celor două tabere în lumea sportului cu motor, ci despre ceva mai pământean. Anunțul postat nu este despre un Lancer Evolution, ci despre mașina pe care acesta o are la bază. Astfel, nu vom găsi motoare supraalimentate, tracțiuni integrale complexe sau kit-uri de caroserie agresive. În schimb, avem o mașină compactă, cât se poate de cuminte.

Sub capotă se află un motor de 1,6 litri și 117 cai putere, departe de cei peste 300 ai lui Lancer Evolution X. Acest motor este cuplat la o cutie manuală cu 5 trepte, iar puterea este transmisă roților față.

Mașina este dotată cu patru geamuri electrice, climă automată, oglinzi electrice, senzori de ploaie și de lumină. Computerul de bord arată un kilometraj de 84.703 de kilometri, iar mașina este din anul 2017.

Prețul cerut de BT Leasing pentru acest Lancer este de 10,591 de euro, TVA inclus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide