Modelul Volvo care a câștigat premiul “Cel mai bun SUV second-hand”, dar și celelalte vedete din portofoliul Volvo

Autor: Adrian Somai 19 aug. 2022 Știri auto

Vedetele din portofoliul Volvo obțin premii importante în cadrul ediției din acest an a Premiilor “Auto Express Used Cars”.

Mașinile Volvo s-au bucurat întotdeauna de aprecierea pasionaților auto europeni și nu numai, calitățile acestora fiind recunoscute acum și la nivel oficial cu ocazia ediției din acest an a Premiilor “Auto Express Used Cars”. Fiabilitatea, calitatea componentelor, sistemele de siguranță, designul și capacitățile tehnice – toate acestea au adus modelelor producătorului suedez trei distincții în cadrul acestui eveniment.

Pentru al treilea an consecutiv, Volvo S90 a primit premiul pentru “Best Used Executive Car”. Totodată, la nivel general, S90 a fost premiată cu medalia de bronz, fiind a treia cea mai bună mașină second-hand dintre toate cele aflate la vânzare. La fel ca și în ultimii doi ani, juriul a fost impresionat de combinația convingătoare de stil și confort cu care se poate mândri modelul S90. Mai mult decât atât, jurații au declarat că S90 “este un adevărat fenomen” în lumea auto.

Mai departe, Volvo XC90 a câștigat marele premiu în cadrul categoriei “Best Used Large SUV”, juriul lăudând această mașină pentru înfățișarea sa care întoarce toate privirile celor din jur, pentru calitatea sistemului de infotainment și pentru versatilitatea habitaclului care poate transporta până la șapte persoane. De asemenea, experții din juriu s-au declarat impresionați de capacitatea mare a portbagajului acestui model.

Cum poți cumpăra în siguranță un Volvo second-hand

Șoferii care își doresc aceste mașini sau orice alte modele Volvo second-hand pot apela cu încredere la serviciul Volvo Selekt Approved Used, având acces la mașini de cea mai bună calitate și la asistență rutieră gratuită.

Mașinile oferite prin acest serviciu au cel mult cinci ani vechime și mai puțin de 100.000 de kilometri la bord. Fiecare mașină trece printr-o inspecție în 125 de puncte și printr-o verificare a kilometrajului și a istoricului de service. Totodată, Volvo oferă prin acest serviciu până la 24 de luni de garanție fără niciun fel de limită de kilometri și până la 24 de luni de asistență rutieră gratuită.

Sursă: Volvo 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volvo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide