Scout publică prima fotografie cu viitorul model electric de teren din gama sa

Autor: Adrian Somai 15 nov. 2022 Știri auto

Scout Motors, recent înființata marcă de mașini de teren a Grupului Volkswagen, a publicat astăzi prima fotografie oficială a unui viitor model electric. Este vorba despre o mașină dedicată off-road-ului, ce urmează să fie prezentată publicului abia în anul 2026.

Grupul german a anunțat în acest an înființarea unui nou brand care să fie responsabil exclusiv de producția unor viitoare mașini de teren cu propulsie electrică. Este vorba despre Scout Motors, un nume care ar putea provoca anumite amintiri unora. Și asta pentru că am putea spune că am asistat de fapt la renașterea unei vechi companii de peste Ocean, care a produs tot mașini de teren, însă în urmă cu mai bine de cinci – șase decenii.

Scout Motors și-a prezentat deja schițele care înfățișau două modele electrice viitoare. Mai exact, era vorba despre un SUV și despre un pick-up. Bineînțeles, ambele modele vor fi echipate cu sisteme de motorizare electrice. A venit însă acum momentul să vedem o primă imagine oficială cu un viitor model de teren. Sigur, foarte multe detalii nu pot fi remarcate din această fotografie, însă ne putem face o idee cu privire la planurile de viitor ale noii mărci germane.

Design retro și motorizare electrică

Din ceea ce se poate observa, viitorul model al celor de la Scout Motors are o înfățișare retro, inspirată parcă din lumea auto a anilor ’60. Putem observa prin intermediul acestei fotografii niște anvelope de dimensiuni mari, dar și o gardă la sol despre care putem spune că este cel puțin generoasă. De asemenea, mai remarcăm barele de pe acoperiș și câteva elemente decorative amplasate pe capotă.

Noul model produs de Scout Motors ar urma să aibă la bază o platformă cu totul și cu totul nouă, care nu are legătură cu platformele pe care le cunoaștem de la Grupul Volkswagen. Viitoarele modele ale mărcii vor fi produse peste Ocean, în Statele Unite. De altfel, inițial, aceste modele vor fi comercializate doar pe piața auto americană.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Scout Motors


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide