Audi A3 Cabrio by ABT

Autor: Cosmin Iordache 08 iul. 2008 Tuning auto

Audi A3 ABT Cei de le  ABT pun mare preţ pe performanţele pure şi, deşi proiectul nu este încă definitivat,  rup tăcerea şi ne vorbesc despre plusul de putere conferit lui Audi A3 Cabrio.  Astfel tunerul de casă al mărcii din Ingolstadt oferă soluţii de înmulţire a cailor de sub capotă pentru motorizările pe benzină TFSI ale cabrioletului german.

Cea de 1.8 litri, în standard cu 160 CP, este dusă la 200 CP prin pachetul ABT Power, sau chiar 240 CP,  dacă se va opta pentru ABT Power S.  Motorizarea 2.0 litri TFSi, cu cei 200 CP din standard primeşte încă 40 prin ABT Power, sau ajunge la 270 CP prin pachetul S. De asemenea, iscusiţii germani pot stoarce chiar 300 CP prin alte câteva intervenţii. Aşteptăm acum şi modificările de suprafaţă, cele de esenţă fiind promiţătoare pentru fanii modelelor de serie preparate profesional.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide