Porsche Cayster GT670 by Hofele Design

Autor: Laurenţiu Florescu 10 mai 2012 Tuning auto

Hofele Design a făcut un preview pachetului Cayster GT670 anul trecut la Essen Motor Show, însă acum avem ocazia să vedem priele imagini oficiale cu acesta montat pe o maşină. Pachetul conţine 14 piese al căror scop este să dea un plus de agresivitte şi sportivitate SUV-ului german. Grila frontală trapezoidală de dimensiuni foarte mari, cele două guri de aerisire din spoilerul faţă şi capota cu un design mai agresiv dau un aer terifiant modelului din Stuttgart. Dacă ne mutăm spre spate găsim un spoiler nou ce conţine un difuzor de aer şi evacuarea cu patru ieşiri, precum şi un eleron uriaş pentru haion care se încadrează perfect în tema sportivă a pachetului.

Pachetul Cayster GT670 dă un plus de agresivitate SUV-ului german.

Modificările nu se opresc doar la exterior. Hofele Design a creat un interior exclusivit care denotă lux şi calitate. Scaunele din piele în două culori au un look sportiv, dar şi elegant în acelaşi timp. Pentru a completa tema sportivă a pachetului, clienţii au posibilitatea de a alege între jantele de 20 sau de 22 de inch.

Jantele sunt disponibile pe 20 sau 22 de inch.

Cayster GT670 oferă performanţe pe măsura design-ului exterior, dar din păcate tunerul german a luat în calcul doar două motorizări. Propulsorul diesel de 3,0 litri produce acum cu 55 CP şi 150 Nm mai mult, aducând cifrele totale la 296 CP şi 650 Nm. Al doilea model luat în considerare de Hofele Design este cel echipat cu unitatea de putere hibridă de 3,0 litri. Acum produce 474 CP şi 737 Nm, o creştere cu 99 CP şi 157 Nm. Pe lângă creşterile de putere, Porsche Cayster GT670 este dotat cu o suspensie reglabilă pe înălţime.

Hofele Design oferă creşteri de putere doar pentru două propulsoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide