100 de Ford Puma, livrate de Țiriac Auto, distribuitor autorizat Ford, intră în parcul Klass Wagen Rent-a-Car

Autor: ProMotor acum 2 ani Advertoriale

Țiriac Auto, distribuitor autorizat al mărcii Ford, livrează către Klass Wagen Rent-a-Car, o flotă de 100 de autovehicule Ford Puma, în București și în locațiile din țară.

Momentul a fost marcat simbolic, la sediul din Otopeni al Klass Wagen Rent-a-Car, printr-un eveniment restrâns la care au participat reprezentanții companiilor din acest parteneriat.

Ford Puma, primul automobil hybrid produs în România, la fabrica Ford din Craiova, corespunde pe deplin criteriilor Klass Wagen. Consumul optimizat, emisiile reduse și experiența la volan fac din Ford Puma o alegere potrivită pentru cei ce-și doresc, pe lângă design și spațiu, eficiență, tehnologie și performanță.

Norbert Sabou, Commercial Director Klass Wagen Rent-A-Car, a declarat în cadrul evenimentului:

„Klass Wagen cea mai mare companie de închirieri auto pe segmentul retail, susține revenirea turismului în România, grav afectată de pandemie, prin creșterea flotei sale cu noile modele Ford Puma, Ford Focus și Ford Fiesta. Suntem mândri că vom oferi spre închiriere clienților noștri aceste mașini și în special modelul Ford Puma, care este produsă exclusiv în Fabrica Ford de la Craiova și care se bucură de un real succes la nivel European încă de la lansare. Prin această tranzacție continuăm parteneriatul început acum mulți ani, împreună cu Țiriac Auto și Ford România.”

Livrarea celor 100 de autovehicule Ford Puma este doar prima etapă din parteneriatul prin care Klass Wagen a perfectat achiziția unei flote de peste 200 de autoturisme Ford (modelele Puma, Focus și Fiesta), tranzacție a cărei valoare totală depășește 4.809.000 EUR, pentru anul 2021.

“Puma este cel mai apreciat model Ford din perspectiva volumelor, modelul produs la Craiova reușind la un an de la lansare să reprezinte prima opțiune a clienților noștri din România. Alegerea Klass Wagen pentru Ford Puma confirmă atât apetența clienților pentru acest model, cât și versatilitatea și eficiența în exploatare, atribute foarte importante pentru companii, în special pentru cele al căror principal obiect de activitate îl reprezintă închirierea de autovehicule”, a spus Cristian Prichea, Director General Ford Romania – Compania Națională de Vânzări.

Întreaga flotă de peste 200 de de unități Puma, Focus și Fiesta vor fi livrate de Țiriac Auto pe parcursul următoarelor 6 luni:

„Mă bucur că Țiriac Auto, distribuitor autorizat Ford, poate marca acest moment, împreună cu partenerul nostru de drum lung – Klass Wagen. Colaborăm de mai bine de 6 ani, iar în această perioadă parcul lor auto a crescut constant, cu sute de autovehicule Ford livrate de Țiriac Auto. Pot spune că experiența acestor ani ne-a transformat în parteneri de cursă lungă, în care încrederea, seriozitatea și performanța fac casă bună împreună!”, a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

Despre Țiriac Auto

Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, reprezentând șase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piață: Ford, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi și Hyundai. Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

Despre Klass Wagen:
Klass Wagen Rent a Car este cea mai mare companie de închirieri auto de pe segmentul retail din România, prezentă în 3 țări: România, Ungaria, Portugalia.

Compania oferă servicii de închirieri auto pe termen scurt și mediu celor care au nevoie de soluții de mobilitate, la cele mai competitive tarife. Flota de autoturisme operată de Klass Wagen este compusă din peste 2000 de mașini din toate categoriile.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide