5 avantaje pe care le ai daca îți amanetezi mașina

Autor: ProMotor 11 feb. 2021 Advertorial
5 avantaje pe care le ai daca îți amanetezi mașina

Ai nevoie de bani? Societatea in care traim iti pune la dispozitie o multime de modalitati prin care poti obtine banii de care ai nevoie direct la tine in cont. Ai acces la milioane de locuri de munca, poti dezvolta afaceri, iar atunci cand vrei rapid o suma de bani poti apela la imprumuturi.

In mod firesc, cele mai utilizate imprumuturi sunt cele bancare, deoarece sunt sigure, au dobanzi mici si sunt garantate de BNR. Totusi, imprumuturile bancare au anumite dezavantaje, unul dintre ele fiind actele justificative de care ai nevoie pentru a le accesa. Indiferent de suma pe care o doresti, va trebui sa ai dovezi ale venitului si sa semnezi o multime de acte.

Tocmai din acest motiv au aparut institutiile financiare nebancare (IFN-urile) si companiile de amanetare, care iti ofera imprumuturi mult mai rapide si de cele mai multe ori, la fel de sigure ca si imprumuturile bancare.

Cea mai rapida forma prin care poti obtine imprumuturi este apeland la un amanet auto.

Ce este un amanet auto?

Este o institutie financiara care iti ofera imprumuturi in valoare de pana la 75% din valoarea automobilului tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa lasi automobilul in garajul institutiei pana in momentul in care returnezi suma.

De ce sa apelezi la un amanet auto? 5 avantaje majore!

Avantajele amanetului auto sunt considerabile, mai ales pentru oamenii care au mai multe masini si au nevoie urgenta de bani:

  • Sumele imprumutate pot fi considerabile. Acestea pot fi in valoare de pana la 75% din valoarea masinii;
  • Conditiile de rambursare sunt, de cele mai multe ori, flexibile. Comisionul este fix, nu exista costuri ascunse si perioada de rambursare poate sa fie schimbata pe parcurs;
  • Banii sunt acordati imediat. Tot ceea ce ai de facut este sa mergi cu masina la amanet, iar suma de care ai nevoie ajunge in contul tau imediat;
  • Nu exista niciun risc de a pierde masina. In cazul in care ai dificultati in returnarea banilor, poti vinde masina direct din garajul amanetului;
  • Masina este in deplina siguranta. Majoritatea companiilor de amanet auto iti pastreaza masina in spatii protejate si monitorizate video;

Cand sa iei un credit printr-un amanet auto?

Ori de cate ori ai nevoie urgenta de bani. Este bine, totusi, sa iei creditul pentru urgente reale sau pentru investitii care iti ofera garantia unui profit. O astfel de varianta de imprumut poate fi foarte costisitoare atunci cand apelezi la ea pentru a-ti achizitiona un telefon nou sau pentru a merge intr-o vacanta.

Inainte de a lua un imprumut de la un amanet auto citeste cu atentie contractul pe care il semnezi, asigura-te ca dobanda platita este una pe care ti-o permiti, incearca sa iti asiguri mai multe surse de venit care sa iti permita sa achiziti creditul la timp si respecta toate termenele!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide