(P) 70mai Dash Cam 4K A810, cea mai nouă și performantă cameră auto duală 70mai – în varianta set (cameră parbriz A810 și RC 12 prima cameră de luneta 70mai cu HDR)

Autor: ProMotor 15 nov. 2023 Advertorial
(P) 70mai Dash Cam 4K A810, cea mai nouă și performantă cameră auto duală 70mai – în varianta set (cameră parbriz A810 și RC 12 prima cameră de luneta 70mai cu HDR)

Drumurile pot fi pline de surprize, unele frumoase, altele mai puțin plăcute. Însă cu noul set de camere auto Camera auto 70mai Dash Cam 4K A810 și camera spate 70mai RC12, fiecare moment pe drum devine o amintire valoroasă și un aliat pentru securitatea ta. ? Le găsești acum pe două din cele mai mari canale oficiale de vânzare emag.ro și altex.ro.?

Iată cinci caracteristici excepționale care fac ca acest set să fie preferatul șoferilor:

  1. Rezoluție 4K UHDpentru claritate și siguranță extremă: Echipată cu cel mai avansat senzor de imagine de la Sony, Starvis 2 IMX678, și cu algoritmul HDR, această cameră depășește așteptările. Calitatea imaginilor este cinematografică, având un interval dinamic larg și o claritate excelentă. Tocmai de aceea, poate înregistra cu ușurință amănunte precum numerele de pe plăcuțele de înmatriculare. Combinația senzorului de top Sony Starvis 2 IMX678 și algoritmului HDR asigură că fiecare detaliu este capturat cu claritate, indiferent de condițiile de lumină
  2. Tehnologie exclusivă MaiColor Vivid+pentru imagini realiste: Combinată cu soluția exclusivă MaiColor Vivid+ de la 70mai, A810 optimizează calitatea filmărilor, făcându-le clare, naturale și realiste. Tehnologia Auto Exposure asigură tranziții fluide și naturale ale luminii.
  3. Înregistrare HDR dual-channelpentru acoperire maximă: A810 și 70mai RC12 cu HDR asigură imagini clare, bogate în culori și detaliate, chiar și pe timp de noapte. Camera de lunetă poate fi poziționată astfel încât să filmeze în interiorul autoturismului, lucru folositor dacă ești, spre exemplu taximetrist și ai un client agresiv.
  4. Viziune nocturnă 70mai: Grație diafragmei largi F1.8, aceasta captează imagini clare pe timp de noapte, asigurând înregistrări bine iluminate.
  5. Înregistrare time-lapsepentru monitorizare continuă la parcare: Ambele camere din set înregistrează în mod continuu, asigurând protecție completă pentru mașina ta. Există și alte motive care fac din camera duala 70mai 4K A810 cea mai bună alegere. Aceasta include un sistem avansat de alerte pentru pietoni, bicicliști și avertizări în timp real legate de depășirea benzii de circulație. Conectarea la aplicația 70mai îți permite să accesezi imagini în timp real, să faci fotografii și să le distribui.
  1. Monitorizare și securitate deplină, și dacă nu ești lângă mașină. Modulul Smart Parking Guardian și senzorul de mișcare AI îți oferă liniștea că mașina ta este în siguranță în orice parcare (când este utilizată cu un kit de parcare 70mai Hardwire Kit Type-C sau Kit 70mai 4G Hardwire – se achiziționează separat). Camera 70mai Dash Cam 4K A810 este echipată cu funcționalități de ultimă generație pentru a detecta mișcările suspecte și a acționa în consecință.

Nu lași nimic la întâmplare

Funcția de înregistrare duală îți permite să capturezi tot ceea ce se întâmplă în față și în spate (sau chiar în interiorul autovehicului în funcție de modul în care este poziționata camera de lunetă), oferind astfel o acoperire completă a mediului tău de conducere. Cu o rată de 60 FPS, fiecare secundă este redata cu o fluiditate desăvârșită.

Șofatul pe timp de noapte nu te mai stresează

Datorită diafragmei mari F1.8 precum și a tehnologiei 70mai Night Owl Vision, condusul pe timpul nopții devine mai sigur. Camera captează imagini clare și detaliate ale numerelor de inmatriculare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Control complet prin aplicația 70mai

Descarcă aplicația dedicată și bucură-te de un control total asupra camerelor tale. Vizualizează înregistrările în timp real (când este utilizată împreună cu Kit 70mai 4G Hardwire), capturează momente memorabile și personalizează setările în funcție de nevoile tale.

Caracteristici Unice

Rezoluție UHD 4K și Senzor Sony Starvis 2 IMX678

Modul Inteligent de Supraveghere Parcare cu Detectie Miscare AI

70mai Night Owl Vision™️ și MaiColor Vivid+ Solution™️

ADAS cu alerte extinse de siguranță

GPS incorporat pentru pozitionare și urmărire a traseului

Control total prin aplicație.

Pentru cei ce vor să-și redefinească experiența pe drum și să beneficieze de o tehnologie avansată, 70mai Dash Cam 4K A810 este alegerea ideală. Experimentează lumea dintr-o nouă perspectivă și bucură-te de fiecare călătorie cu încredere și stil.

70mai: Pionierat în Inovația Auto Inteligentă

Înființată în 2016, 70mai s-a afirmat rapid ca fiind lider în industria auto inteligentă, cu o specializare notabilă în camerele de bord. In prezent, este deja o prezență puternică la nivel global, cu vânzări record de peste 1.5 milioane de camere de bord într-un singur an în peste 100 de țări, din toată lumea, cu focus pe piețele din Europa, America de Nord și Asia.

Viziunea 70mai este clară: să ofere o experiență sigură, confortabilă și conectată, atât pe drum, cât și în afara lui. Dedicația neîncetată pentru inovații inteligente subliniază angajamentul de a face fiecare călătorie mai simplă și mai plăcută.

Camera auto  70mai Dash Cam 4K A810 este distribuită de Black Tech Group, distribuitor oficial 70mai în țara noastră, ce oferă livrare rapidă din stoc, garanție, service și piese originale de schimb.

Black Tech Group este din 2018, importator și distribuitor exclusiv pentru România pentru unele din cele mai renumite branduri internaționale smart tech-electro IT, premium sau high quality, din zona de smart home și gadgeturi inteligente: 70Mai, Yeelight, Aqara, Tronsmart, Jimmy, Kugoo/KuKirin, Vsett, Oclean, Kingsmith, Yesoul.

Cu o experiență recunoscută, de peste 4 ani în industria de distribuție de electronice și telefoane mobile, parteneriatele cu încă 3 branduri din global top 5 smartphones s-au legat firesc: Xiaomi, Oppo și Vivo.

În prezent, Black Tech Group acoperă un portofoliu extins de produse smart home și electro IT cu peste 20 de branduri. Avem o experiență vastă în distribuția produselor și parteneriate cu retaileri de top: Altex, Carrefour, Decathlon, emag, evomag, PC Garage, cel.ro, dar și cu marii operatori de telefonie mobilă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide