(P) ”Alimentează și câștigă” – Faci plinul de carburant la MOL și pleci acasă cu un Mercedes-Benz GLC Coupe

Autor: ProMotor 13 ian. 2022 Știri auto
(P) ”Alimentează și câștigă” – Faci plinul de carburant la MOL și pleci acasă cu un Mercedes-Benz GLC Coupe

Faci plinul de carburant și pleci acasă cu un SUV nou-nouț!

Alimentează în stațiile MOL cu carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în valoare de minimum 120 de lei, în perioada 06.12.2021-27.02.2022 şi ai acces la premii atractive.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorți, la care te poți înscrie doar prin completarea formularului de pe site-ul MOL sau prin aplicația MOL GO. Marele premiu, la finalul campaniei, este un SUV Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC Coupe.

https://evo.molromania.ro/promo#

MOL România oferă participanților mai multe premii săptămânale

Cele 36 vouchere Thule în valoare de 2.000 lei fiecare vor fi acordate prin trageri la sorți săptămânale, câte 3 astfel de premii pentru fiecare săptămână din campania promoționala MOL România. Câștigi voucherul, intri pe website-ul dedicat Thule și îți selectezi produsele.

Se vor acorda 2000 de carduri carburant în valoare de 120 sau 200 de lei, în funcție de carburantul alimentat. Premiile în carduri de carburant se acordă instant, prin intermediul unei trageri la sorți la casa de marcat. Urmărește mesajele de pe bon și momentul norocos poate fi al tău.

  • Carduri de 200 lei: se vor acorda la achizițiile de minimum 120 lei de carburanți MOL EVO Plus: motorină EVO Diesel Plus sau benzină EVO 100 Plus;
  • Carduri de 120 lei: se vor acorda la achizițiile de minimum 120 lei de carburanți MOL EVO: motorină EVO Diesel sau benzină EVO 95;
  • Carburanții MOL EVO Plus și cardul MultiBonus îți asigură dublu șanse de a câștiga premiile prin tragere la sorți săptămânale sau de la finalul campaniei.

Tragerea la sorți pentru marele premiu, un SUV Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC Coupe, va avea loc pe data de 08 martie 2022, urmând ca pe 11 martie 2022 să fie publicat numele câștigătorului.

Vezi aici lista câștigătorilor

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie de petrol şi gaze internaţională integrată, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări, o forţă de lucru dinamică formată din 25.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Activităţile de explorare şi producţie ale Grupului MOL sunt susţinute de o experienţă de peste 80 de ani în domeniul hidrocarburilor. În prezent, activităţile de producţie se desfăşoară în 9 ţări, iar cele de explorare în 14 ţări. Grupul MOL controlează trei rafinării şi două combinate petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de 1.940 de staţii de servicii în 10 ţări din Europa Centrală şi de Est, dintre care 245 în România.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 246 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piață QUDAL. Începând cu anul 2018, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide