Aproape de parcul Herăstrău, aproape de tot!

Autor: ProMotor 01 apr. 2021 Advertorial

Începem cu o  mărturisire: ne dorim mai mult timp liber pentru a petrece momente frumoase alături de familie si prieteni. Atunci când ajungi in punctul maxim de maturitate înțelegi cat este de important sa ai timp liber pentru familie si sa oferi un mediu sănătos celor dragi.

Alegerea unei locuințe pe care o numești “acasă” presupune o analiza minuțioasă atât a spațiului in care urmează sa te muți cat si a împrejurimilor in care iți vei petrece mare parte din timp. Atunci când am ales sa dezvoltam Herăstrău Parkview am luat in calcul atingerea tuturor obiectivelor pe care un viitor proprietar le visează: siguranță, spatii moderne, materiale de cea mai buna calitate, finisaje selecte si, cel mai important, locația – aproape de tot! O investiție in timp înseamnă o viață sănătoasă si oameni fericiți.

De ce alegem Herăstrău Parkview?

Unul dintre avantajele majore ale imobilului este fațada ventilata integral. Fațada ventilata este impermeabila la apa, însă oferă permeabilitate la aer, o buna izolare fonica si termica si se afla într-o clasa buna de rezistenta la foc. Un alt aspect important, aceasta oferă protecție structurii clădirii asigurând o rezistenta in plus, in timp. Aspectul plăcut, curat si foarte modern care încântă vederea, reprezintă un alt avantaj al clădirii cu fațada integral ventilata.

Herăstrău Park View este o construcție solida, bine gândita si bine executata, unde împărțirea spațiului s-a făcut cu multa atenție folosindu-se doar cărămidă Porotherm. In acest imobil nu sunt pereți de rigips, ceea ce asigura intimitatea si liniștea mult visata.

Vederea este ampla pe toate laturile imobilului. Peisajul încântă si duce cu gândul la momentele unice pe care le putem petrece in aer liber, pe balcon, admirând răsăritul sau apusul sau, la câțiva pași, pe aleile liniștite ale parcului Herăstrău. In imediata apropiere nu sunt clădiri care obstrucționează priveliștea, etajele superioare oferind posibilitatea de a admira chiar si de la depărtare, clădiri importante precum Casa Presei Libere si Sky Tower.

Locația – aproape de tot!

O viață sănătoasă înseamnă mult sport; avantajul amplasării acestui imobil in apropierea terenurilor de tenis, a sporturilor nautice organizate pe lacul Herăstrău, dar si posibilitatea de a te plimba cu bicicleta sau alte mijloace de agrement, susține stilul de viață la care aspiram cu toții, indiferent de vârstă.

Va doriți sa ajungeți in cel mai mare centru de business din București sau doar sa sa alegeți din lista de restaurante exclusiviste din zona de nord? Locația perfecta a acestui imobil permite deplasarea chiar si pe jos către destinația dorita.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide