Ce mașini conduc vedetele de la EURO 2020

Autor: ProMotor 28 mai 2021 Advertorial
Ce mașini conduc vedetele de la EURO 2020

Vedetele de la EURO 2020 impresionează nu doar pe teren, ci și în afara lui, prin mașinile de lux pe care le dețin.

Iată ce mașini au câțiva dintre cei mai buni jucători care vor lua startul la EURO 2020:

Cristiano Ronaldo – Este jucătorul de la EURO 2020 care are cel mai impresionant garaj. În el se află un Bugatti Veyron de 1.7 milioane de dolari, un Lamborghini Aventador LP 700-4 de 318.000 de dolari, un Bentley GT Speed de 220.000 de dolari, un Aston Martin DB9 de 200.000 de dolari, dar și trei Ferrari: 599 GTO, 599 GTB Fiorano și F430. Pentru toate acestea trei, el a plătit în jur de 1 milion de dolari. Ronaldo este un mare fan al mașinilor de lux, dar are și grijă de ele. Spre exemplu, atunci când pleacă în vacanță nu le lasă în garajul locuinței din Torino, de teamă că ar putea fi o tentație prea mare pentru hoți. Cristiano este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume și se anunță unul dintre starurile de la EURO 2020.

Harry Kane – Atacantul lui Tottenham are un Bentley Continental GT Supersports, pentru care a plătit în jur de 212 mii de lire sterline. De asemenea, mai are un Land Rover Autobiography de 99 de mii de lire sterline, dar și un Jaguar F-Pace. El spune că preferă brandurile britanice de mașini și se mândrește cu acest lucru. În plus, chiar dacă Jaguar F-Pace este cea mai ieftină mașină din garajul său, este una dintre preferatele sale. Harry Kane vine după un sezon de vis în tricoul lui Tottenham și este favorit la câștigarea titlului de golgheter la EURO 2020, potrivit cotelor din secțiunea pariuri sportive NetBet. El are cota 6.50 și îi devansează pe Romelu Lukaku (cota 8.50), Kylian Mbappe (cota 9.00) și Cristiano Ronaldo (cota 10.00). Cotele sunt preluate din oferta operatorului NetBet, primul licențiat de ONJN în România după schimbarea legislației, care mai oferă în aceeași platformă și mese de blackjack și ruletă, jocuri de casino, loterii internaționale și multe altele.

Romelu Lukaku – Vârful lui Inter Milano este foarte pasionat de mașini, iar cea de care este cel mai mândru este un Maserat Ghibli, alături de care a făcut mai multe ședințe foto. Din garajul său nu lipesc însă nici modele precum Rolls-Royce Wraith, Mercedes-Benz AMG GTR Coupe, Mercedes GLS 63 4X4 și Mercedes S-Class. Lukaku va fi omul numărul 1 din atacul Belgiei la EURO 2020 și așteptările sunt ridicate, după sezonul perfect avut la Inter Milano, echipă cu care a reușit să câștige titlul în Serie A.

Karim Benzema – Atacantul francez are o colecție impresionantă de mașini, care este evaluată la peste 6 milioane de lire sterline. La începutul acestui an a plătit 2.5 milioane de lire sterline pentru un Bugatti Chiron. El are și o ediție limitată a Bugatti Veyron de 1.5 milioane de lire sterline. De asemenea, Ferrari 458 este o altă piesa impresionantă din colecția sa. Benzema este adeptul super-carurilor capabile să atingă viteze amețitoare în timp record. De altfel, în 2017 el a avut și un accident cu un Audi RS6. Benzema a revenit în lotul Franței după 6 ani de pauză și este un jucător care va atrage atenția la EURO 2020.

Robert Lewandowski – Și atacantul lui Bayern Munchen este pasionat de mașini, iar în colecția sa se află mașini precum Ferrari F12 Berlinetta, Porsche 911 Speedster, Maserati GranTurismo Sport, Audi RS6 și două Bentley Continental. El câștigă peste 12 milioane de euro pe an și astfel își poate permite fără probleme aceste modele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide