Ce merită să îți amintești când creezi stilizări de iarnă? Sfaturi pe care merită să le știi

Autor: ProMotor 21 dec. 2023 Advertorial
Ce merită să îți amintești când creezi stilizări de iarnă? Sfaturi pe care merită să le știi

Iarna este o perioadă specifică a anului. Afară se face frig, gri și întuneric. Cu toate acestea, nu este un motiv pentru a nu mai ieși în evidență când vine vorba de alegerea ținutelor. Cum să-ți evidențiezi stilul de iarnă? Ce merită să alegi când îți creezi outlook-ul pentru sezonul rece?

Alege accente neobișnuite

Iarna este o perioadă de zăpadă și îngheț. Cu toate acestea, este și o oportunitate grozavă de a te exprima prin styling. Chiar și cu o ținută de iarnă te poți remarca din mulțime. Totuși, cheia este să alegi hainele potrivite.  Dacă vrei să arăți elegant și unic, merită să îmbini estetica cu utilizarea practică a hainelor în iarnă. Amintiți-vă că în această perioadă a anului ar trebui să te concentrezi nu numai pe aspectul frumos al îmbrăcămintei, ci și pe funcționalitatea acesteia. Afară devine foarte frig și trebuie să fii pregătit pentru asta. Combinând designul interesant cu utilizarea practică a hainelor, îți poți crea stilul de vis.

Dacă vrei să ieși în evidență din mulțime, alege accente neobișnuite. Ce zici de o haină cu model original, de exemplu, figuri geometrice sau flori colorate? Acordă atenție articolelor vestimentare care vor atrage atenția. Poți alege și o jachetă într-o culoare la modă, precum roz neon sau verde. În acest fel, vei adăuga o expresie neobișnuită și un caracter unic stilului tău. Dacă preferi culorile mai calme ale paltoanelor sau jachetelor, alege accesorii originale și neobișnuite. Aceasta poate include, printre altele: o pălărie fluorescentă sau o eșarfă groasă de lână cu modele. Nu uita de pantofii unici. Poți găsi multe modele interesante de încălțăminte de iarnă în colecția disponibilă pe Timberland.

Potrivește texturi și straturi de haine

O idee grozavă pentru a scoate în evidență stilul de iarnă este să experimentezi cu texturi și straturi de îmbrăcăminte. Dacă îmbraci diferite straturi de haine, poți adăuga un aspect interesant ținutei. De asemenea, poți sublinia profunzimea stilului. O modalitate excelentă de a ieși în evidență din mulțime este să amesteci diferite materiale. În acest fel, poți oferi întregului stil un caracter neobișnuit și poți face pe toată lumea să îți acorde atenție.

Dar o combinație de țesături care nu par să se potrivească? Poți combina, de exemplu, o eșarfă de mătase cu un pulover tricotat. Un hanorac de pe Hanorace albe Dama, de culoare albă, cu o căciulă din bumbac poate fi, de asemenea, o combinație perfectă. Combinațiile de acest tip pot reflecta perfect stilul tău. Prin crearea unor astfel de contraste clare în stilul tău, vei oferi aspectului tău de iarnă o expresie neobișnuită. Datorită unor astfel de combinații, stilul tău va deveni intrigant și vei cu siguranță iese în evidență din mulțimea gri.

Nu uita de accesorii!

Diferitele tipuri de accesorii pot fi cruciale în stilul de iarnă. Merită să ai grijă de micile accente care vor evidenția aspectul. Uneori se dovedește că alegerea accesoriilor potrivite poate schimba semnificativ întregul stil. Datorită accesoriilor interesante, cu siguranță vei atrage atenția. De exemplu, mănușile într-o culoare strălucitoare vor fi o idee grozavă. Poate fi, de asemenea, o eșarfă colorată

Căror accesorii merită să acorzi atenție? Care dintre ele vor sublinia aspectul de iarnă și vor atrage atenția celorlalți? Poți decide, printre altele, pentru ochelari de soare colorați sau bijuterii orientale. O geantă de mână originală va funcționa de minune și poate fi o completare excelentă a unor geci lungi damă. Ai grijă de accesorii, căci vor deveni nu doar un element al look-ului original, ci și o parte funcțională a ținutei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: answear.ro



Comentarii
Inchide