CNRB 2020 Raliul Moldovei: Succes pe toate planurile pentru echipajul Borsec

Autor: ProMotor 27 oct. 2020 Advertorial

Echipajul susținut de Borsec a reușit un rezultat foarte bun în Raliul Moldovei, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano 2020. Adrian Teslovan și Vajk-Imre Cseh s-au clasat pe locul 1 la clasa 2WFD, locul 1 la RC3, obținând în același timp locul 1 în clasamentul pe echipe și locul 5 în clasamentul general FIA.

Intră în Galeria FOTO

Desfășurată pe probele de lângă Moinești și Bacău, Raliul Moldovei este una dintre cele mai spectaculoase etape de macadam din campionat. Pentru echipajul Borsec, aceasta a fost una dintre cele mai reușite.

„Una dintre cele mai dificile etape, mai ales din punct de vedere psihologic, veneam după trei ani consecutivi de abandonuri și evenimente nu tocmai plăcute, toate întâmplate pe aceeași probă specială Vermești. Locuri fruntașe, fără a avea vreo presiune a rezultatului, dat fiind faptul că indiferent de poziția pe care o ocupam la sfârșitul etapei de la Bacău, poziția în clasamentul anual rămânea nemodificată. Am început ziua de sâmbătă hotărâți să impunem un ritm susținut încă de la început, dar fără să ne asumăm riscuri inutile și mai ales să depășim momentul Vermești. Am reușit să încheiem prima zi cu un avans de 17 secunde, urmând să abordăm ziua a doua cu același ritm”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Apa minerală Borsec a contribuit la victoria în Raliul Moldovei

Ziua de duminică se anunța puțin mai dificilă mai ales din cauza vremii ploioase, care putea afecta extrem de mult aderența pe probele de lângă Bacău, acestea fiind mult mai lutoase față de cele din prima zi de lângă Moinești.

„Pe prima buclă am reușit să mai adăugăm secunde prețioase care ne asigure un avans confortabil pentru a termina pe prima poziție la clasă dar și cât mai sus în clasamentul general. Am reușit să încheiem un raliu dificil cu un rezultat cât se poate de mulțumitor care ne face să ne gândim cu plăcere la acest sezon. Apa minerală naturală Borsec a fost cu noi pe tot parcursul raliului, doar cu o hidratare corespunzătoare și cu aport de minerale poți face performanță în condiții extreme. Mulțumim partenerilor noștri  UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com”, a mai adăugat Adi Teslovan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mihai Ștețcu, Szabo Attila, Flavius CroitoriuComentarii
Inchide