CNRB 2021: Bătălie pe cinste pentru Adi Teslovan în Raliul Maramureșului

Autor: George Cristea 31 mai 2021 Advertorial

A patra etapă a Campionatului Național de Raliuri – Raliul Maramureșului – i-a adus o „bătălie” pe cinste pilotului Adi Teslovan. Pilotul susținut de Borsec a reușit să obțină locul 2 la clasa RC2N într-o etapă considerată foarte dificilă.

Intră în Galeria FOTO

Etapa de la Baia Mare a revenit după 14 ani în calendarul Campionatului Național de Raliuri, cu o nouă echipă organizatorică. Ediția din acest an a adus un format diferit, cu probe speciale desfășurate sâmbătă și duminică. Pentru echipajul susținut de Borsec, format din format din Adi Teslovan și Vajk-Imre Cseh, Raliul Maramureșului a avut o semnificație deosebită.

Adi Teslovan: Raliul Maramureșului a fost o „bătălie” pe cinste

„Etapa de la Baia Mare a avut o încărcătură emoțională mai mare pentru noi având în vedere că ultima participare a echipajului nostru aici a fost în 2003. O etapă cu probe superbe, într-o zonă care îmi place în mod special, dar, pe de altă parte, o etapă foarte dificilă, alegerea corectă a anvelopelor fiind crucială. Dacă ziua de sâmbătă am încheiat-o în poziția de lider al clasei după parcurgerea a 6 probe speciale, duminică, în schimb, am fost total neinspirați în alegerea anvelopelor și, mai mult, o greșeală pe ultima probă, un “tête-à-queue”, care putea să se termine urât, ne-au anulat complet șansele pentru un locul 1.

Apa minerală Borsec a fost partenerul nostru pe parcursul acestui weekend și ne-a dat energia necesară parcurgerii celei mai lungi etape din Campionatul Național de Raliuri al României. Mulțumim partenerilor: UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com”, a declarat pilotul Adi Teslovan la finalul competiției.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Raliuri este Raliul Argeșului, care se va desfășura pe 11-12 iunie, cu probe la Câmpulung Muscel și pe Transfăgărășan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Szabo Attila, Flavius Croitoriu



Comentarii
Inchide