CNRB 2021 – Rezultat impresionant pentru echipajul Borsec în Raliul Sibiului

Autor: ProMotor 02 aug. 2021 Advertorial

Echipajul susținut de Borsec, alcătuit din pilotul Adi Teslovan și navigatorul Vajk-Imre Cseh, a obținut un rezultat impresionant în weekend-ul care a trecut, la Raliul Sibiului. Cei doi au bifat locul 1 la clasa lor și se află pe locul 3 în clasamentul general FIA. „Suntem extrem de mulțumiți de prestația noastră”, a spus Adi Teslovan.

GALERIE FOTO

Adi Teslovan și Vaij-Imre Cseh, la bordul unui Mitsubishi Evo Lancer X, au câștigat Clasa RC2N și au urcat pe podium la finalul Raliului Sibiului, după cei 112 kilometri ai etapei. Pentru cei doi este cel de-al treilea podium din acest sezon. Este un rezultat care îi propulsează pe locul 3 în clasamentul general.

„Suntem foarte bucuroși pentru reușita noastră de la Raliul Sibiului, Locul 3 în Clasamentul General FIA și locul 1 la clasă, un rezultat cu mult peste așteptări având în vedere dificultatea traseului, precum și condițiile de temperatură ridicată în care s-a desfășurat competiția.

Am început prima zi a competiției cu o evoluție foarte bună pe primele 2 probe speciale, dar și cu un duș rece pe proba de noapte unde, din cauza problemelor la sistemul de lumini suplimentare, am pierdut prima poziție la clasă. Sâmbătă ne-am propus un ritm susținut care să mențină presiunea pe adversarii noștri de pe prima poziție. Am stat în expectativă, pentru noi fiind suficient și locul 2.

Am început cu un ritm bun pe prima buclă reușind să recuperăm 10 secunde, iar pe a doua buclă ne-am instalat din nou în fruntea clasei în urma problemelor tehnice ale adversarului. La finalul raliului putem spune că suntem extrem de mulțumiți de prestația noastră și de modul în care echipa noastră tehnică ne-a pregătit automobilul de concurs pentru un raliu extrem de dificil”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Borsec Raliul Sibiului (6)

Adi Teslovan: „Apa minerală Borsec, partenerul fără de care nu reușeam să ne menținem în formă în lupta cu secundele și temperaturile”

„Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul fără de care nu reușeam să ne menținem în formă maximă în lupta cu secundele și cu temperaturile foarte mari, mai ales în interiorul automobilului de concurs.

Mulțumim partenerilor noștri: UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants, Rotte Group și Omega Motorsport.”, a adăugat pilotul.

Pentru el și navigatorul său urmează etapa de la Iași, care va avea loc în primul weekend din septembrie. Trei etape au mai rămas până la finalul acestui sezon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mihai Stețcu



Comentarii
Inchide