Cum să economisești în timpul crizei atunci când cumperi îmbrăcăminte online?

Autor: ProMotor 07 sept. 2020 Advertorial
Cum să economisești în timpul crizei atunci când cumperi îmbrăcăminte online?

Consideri că nu te mai poți răsfăța cu o haină nouă sau cu alte articole de îmbrăcăminte doar pentru că este criză? Atunci trebuie să știi că este o perioadă propice pentru a face cumpărături tocmai pentru că este momentul în care companiile de retail oferă discounturi, reduceri și desfășoară promoții speciale.

Iar cumpărătorii știu că pot obține prețuri de outlet, cu până la 90% reduse, chiar dacă nu este Black Friday sau Cyber Monday. Desigur, pentru a ieși în avantaj, trebuie să respecți anumite recomandări. Astfel de sfaturi sunt utile pentru cei care vor să economisească pe termen lung!

Online, obții îmbrăcăminte de calitate și reușești să economisești!

72% dintre femei și-au făcut cumpărăturile online în 2018 (46% achiziționând haine). În acest caz, s-ar putea să ratezi oportunitatea de a face cumpărături în mod avantajos, deoarece uneori criza este momentul în care companiile reduc prețurile și oferă reduceri consistente.

Indiferent de statutul financiar, oamenii cumpără online. Cum poți să realizezi economii și să economisești inteligent, chiar dacă este o perioadă de criză? Iată ce sfaturi ne oferă utilizatorii și experții, astfel încât să ieși pe plus de fiecare dată când cumperi de pe net:

  • Cupoanele și codurile de discount oferă reduceri care contribuie la scăderea prețului – există și coduri promoționale din România pe site-urile online, așa că și românii pot începe să facă economii – de exemplu, în magazinele online Zara sau Orsay;
  • Programele de loialitate și cluburile site-urilor online cu îmbrăcăminte permit acumularea de  puncte sau de extra reduceri – este o opțiune avantajoasă pe termen lung, mai ales că sunt oferite și cadouri în funcție de aniversare sau alte avantaje raportat la volumul de cumpărături;
  • Folosește codurile promo și cupoanele de reduceri la produsele de brand, pentru că beneficiezi în acest fel de avantaje pe termen îndelungat (produsele de calitate sunt mult mai fiabile și mai rezistente).

Previziunile analiștilor indică că până în 2023 piața de retail online va crește de la 14,1% până la 22%, iar economisirea facilitată cumpărătorilor este unul dintre elementele motivatorii pentru cumpărători.

Învață cum să cumperi în mod inteligent pentru a face economii!

Cum este posibil, în condițiile în care sunt între 12 și 24 de milioane de magazine pe net? La nivel global, 57% dintre oamenii cumpără online îmbrăcăminte și reușesc să facă economii. Iar acest lucru se datorează site-urilor care oferă acces la codurile reduceri, așa cum este și Promocodius, serviciu lansat de curând în România.

Selecția atentă a magazinelor, clasificarea riguroasă pe categorii de servicii, actualizarea în timp real a cupoanelor și codurilor de discount le oferă cumpărătorilor online posibilitatea de a beneficia de acele oferte care să le permită să economisească. În plus, o astfel de platformă ajută și la economisirea timpului, astfel încât cumpărătorul să poată să facă exact ceea ce îi place cel mai mult: să-și aleagă viitoarele achiziții!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide