Curățare și întreținere auto – Detailing Auto (P)

Autor: ProMotor 24 aug. 2020 Advertorial

Maşina reprezintă o investiţie, un bun personal sau aflat un folosinţă care îţi uşurează şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii. Întreţinerea acesteia influenţează în mod direct modul de funcţionare dar şi bunăstarea personală.

În acest context operaţiunile de curăţare, întreţinere şi detailing auto au devenit must-do-it. Chiar dacă curăţarea periodică ajută la menţinerea aspectului autovehiculului, trebuie să ştii că nu este suficientă! Suprafeţele interioare şi exterioare  pot avea de suferit dacă nu se realizează periodic şi operațiuni de detailing complet. În rândurile următoare vei descoperi ce presupune un astfel de serviciu dar şi care sunt detaliile cheie pentru calitate eficiente.

Ce aduc nou serviciile de detailing auto

Faţă de serviciile obişnuite de curăţare şi întreţinere acestea sunt mai complexe, mai ample şi mai aprofundate. Operaţiunile realizate sunt minuţioase şi, corect executate, nu doar că îmbunătăţesc considerabil aspectul autovehiculului dar şi menţin valoarea acestuia ridicată. Operaţiunile sunt mai numeroase faţă de cele realizate în timpul întreţinerii de rutină şi au ca scop îmbunătăţirea aspectului general. Totodată contribuie activ la îmbunătăţirea stării de confort pentru utilizatori, şoferi şi pasageri.

Detailingul auto are două componente – interior şi exterior. Când vine vorba de detailing auto de exterior, ne referim la operaţiuni complete şi complexe de curăţară a caroseriei, a geamurilor, anvelopelor şi a roţilor. Cele trei mari sarcini ce trebuie corect realizate sunt cele de curăţare, lustruire şi protejare.

Detailingul de interior presupune operaţiuni curăţare şi igienizare a compartimentului interior. de la înlăturarea minuţioasă a prafului acumulat podeaua maşinii, până la cele de îndepărtare cu aburi a murdăriei din tapiţerie şi înlăturarea a petelor de pe orice altă suprafaţă. Practic serviciile de detailing sunt menite să confere maşinii aspectul de nou atât de apreciat.

Ce înseamnă detailing auto bine executat

Când vine vorba de eficienta avem două componente majore – substanţele folosite şi componentă umană. Pe partea de resurse umane lucrurile sunt simple, oamenii bine pregătiţi, cu experienţă, cunosc toate etapele dar şi amănuntele care contribuie la obținerea unor rezultate excepționale.

Pe partea de ingrediente lucrurile sunt mai delicate. Doar cu ajutorul substanțelor speciale profesionale sunt obținute rezultatele scontate. Astfel partenerii de încredere în domeniul furnizării de materiale de igienizare, întreţinere, curăţare, polishare şi lustruire sunt primul pas în executarea unor operaţiuni de detailing auto de succes.

K2 – parteneri de încredere, maşini cu aspect impecabil

Alegerea partenerului de de încredere este o sarcină dificilă, pentru că de calitatea produselor furnizate depinde calitatea serviciilor realizate. K2 a reuşit în cele două decenii de activitate să demonstreze că este lider pe piaţa produselor profesionale de detailing auto şi partener de încredere. Experienţa acumulată este un avantaj incontestabil, însă grijă pentru maşini este secretul care a determinat echipa de producţie să investească în cercetare şi să creeze produse specializate cu eficiență ridicată. Se poate observa aici eficiența produselor – https://www.youtube.com/c/K2Globalofficial/videos.

K2 nu face rabat la calitate, astfel ca toate substanțe destinate operaţiunilor de detailing auto sunt cele mai bune, mai eficiente şi contribuie activ la obținerea de rezultate impresionante. Scopul final este de a beneficia de maşini fiabile cu aspect impecabil cât mai mult timp. K2 nu înseamnă doar simple produse de curăţare a maşinii, ci soluţii care îmbunătăţesc confortul personal.

Echipa K2 știe cât de valoros este timpul, așa că propune soluții rapide pentru orice. Magazinul este inteligent creat astfel ca orice problemă își găsește cu ușurință rezolvarea. Caută problema si afli rapid rezolvarea!

Produse K2  – calitate recunoscută la nivel mondial

Datorită caracteristicilor deosebite pe care le au, produsele pentru detailing auto K2 sunt folosite în peste 90 de ţări, deci se poate spune că reuşesc să îmbunătăţească viaţa a milioane de utilizatori.

Gama variată de soluţii oferă posibilitatea de a reda aspectul de nou, mult dorit maşinii rulate. Chiar şi maşinile exploatate în condiţii dificile îşi pot recăpăta luciul caracteristic, cu uşurinţă.  Din gama de produse pentru detailing auto, disponibilă pe https://www.k2car.ro, nu lipsesc cele de cosmetică auto, fluide funcţionale, produse pentru reparaţii, cele pentru spălătorie şi vopsitorie.

Specialiştii K2 au dezvoltat şi o serie de soluţii care îmbunătăţesc funcţiile motorului sporindu-i fiabilitatea, dar şi produse de polishing şi ceruire care acoperă micile imperfecţiuni. Acum poți achiziționa soluții pentru curatarea geamurilor, a ușilor, a jantelor si a anvelopelor dedicate. Varietati de ceara care sa asigure realizare unor lucrari de calitate, sprayuri pentru luciu, produse pentru curatare ecrane.

Când pot fi utilizate soluţiile K2

Avantajul major al produselor este că pot  fi utilizate oricând – pentru operațiuni ample de detailing auto de interior şi exterior, dar şi pentru întreținerea motorului. Sunt indispensabile când vine vorba de salvarea autoturismului în detaliu şi decontaminarea acestuia, pot fi folosite în etapele de polishare, degresare şi protecţie. Pot fi utilizate în curăţarea profundă a caroseriei, farurilor şi a motorului, a jantelor şi anvelopelor dar şi pentru interior. Practic pot fi utilizate pentru toate operațiunile principale.

Pentru că starea de bine trebuie menținută, K2 oferă şi soluții suplimentare de odorizare şi menținere a stării de curățenie, atât pentru exterior cât şi pentru interior. Produsele K 2 sunt profesionale, deci sunt adaptate pentru fiecare anotimp în parte. Soluţiile de vară oferă protecţie împotriva soarelui puternic şi a acţiunii radiaţiilor UV, astfel că lacul îşi va menţine proprietăți. Cele de iarnă sunt eficiente în condiţiile de temperaturi scăzute, umiditate ridicată şi intemperii.

Detailingul sezonier contribuie la menținerea aspectului impecabil pentru maşinile păstrate cu precădere în aer liber. Chiar dacă natura este imprevizibilă, K2 oferă soluţii eficiente de întreţinere a maşinii.

Detailingul auto – soluţii de corectare a imperfecţiunilor

Dacă în cazul detailingului auto pentru interior situaţia este ceva mai simplă, zona fiind protejată împotriva intemperiilor, altfel stau lucrurile pe partea de exterior. Aici trebuie să se intervină asupra tuturor particulelor străine. Toată murdăria şi resursele de praf trebuie bine înlăturate înainte de a se începe orice altă operaţiune. O etapă ulterioară este cea de claying, care presupune aplicarea unor produse pe bază de argilă care favorizează curăţarea optimă. Odată corectat acest impediment se iau măsuri de abraziune, adică de înlăturare a unui strat fin din lacul maşinii. După ce această etapă este finalizată se iniţiază o etapă nouă de aplicare a unui strat protector, care împiedică acumulările de particule din atmosferă (păr de animale, noxe, praf, resturi de pământ). În acesta fază trebuie folosite ceară şi alte produse speciale care asigură sigilarea eficientă a zonelor.

Cum am menţionat anterior factorul uman este important. Pentru a avea siguranţa că serviciile de detailing auto sunt cele mai bune, trebuie să colaborezi cu profesionişti. Aceştia nu doar că ştiu care sunt toate etapele, dar iau măsuri speciale în funcţie de particularităţi. De asemenea cunosc cât de importante sunt produsele profesionale în realizarea detailingului auto de calitate.

Ai descoperit ce înseamnă detailingul auto, care sunt câteva etape şi care sunt detaliile importante care contribuie la realizarea unor servicii de calitate. Trebuie precizat că aceste curăţări aprofundate contribuie la îmbunătăţirea aspectului şi protejare maşinii, dar nu substituie reparaţiile caroseriei şi aplicațiile de vopsea. Prin detailing auto se îmbunătăţeşte aspectul interiorului, însă operaţiunile specifice nu presupun repararea şi înlocuirea tapiţeriei deteriorate sau a presurilor distruse.

De reţinut

Detailingul auto înseamnă toate operațiunile realizate în vederea curăţaţii, igienizării şi îmbunatăţirii aspectului autoturismului.

Detailingul auto menţine valoare materială a maşinii şi sporeşte confortul personal.

Serviciile de detailing auto trebuie realizate de profesionişti cu soluţii profesionale.

Detailingul auto protejează maşina dar nu substituie reparaţiile la caroserie, la motor sau din interior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide