Dan Frînculescu: Mi-aș pune vocea lui Sergiu Nicolaescu la Waze – VIDEO

Autor: ProMotor 13 mart. 2024 Advertorial

Cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate” este comedianul Dan Frînculescu, care a dat o notă umoristică cele mai noi ediții a podcastului despre lumea auto.

Ediția cu numărul 35 a „Podcast cu Prioritate” l-a avut ca invitat pe comedianul Dan Frînculescu, care și-a descoperit recent pasiunea pentru motociclete. În plus, a adus și o doză de umor în cel mai nou episod al emisiunii prezentate de Luci Popa.

Dan a lucrat peste 10 ani în publicitate, interacționând, printre altele, și cu branduri precum Renault, Nissan și Dacia. Cu toate acestea, el este cunoscut pentru activitatea sa de comedian, muncă ce a fost premiată la Cannes, Golden Drum, dar și la Festivalurile de la New York.

Am aflat deja despre cum Dan și-a găsit noua pasiune, anume mersul pe două roți. Mai mult, el și-a comandat deja prima motocicletă, un Triumph Speed Twin 900.

Dan Frînculescu ar vrea să aibă vocea lui Sergiu Nicolaescu la Waze

Pentru că nu puteam să nu râdem alături de Dan, el a adus în discuție aplicație Waze și vocile suplimentare pe care le oferă. Nu doar că este cea mai populară aplicație de navigație printre șoferi, dar Waze oferă și opțiuni de customizare. Spre exemplu, putem alege ce mașină este afișată pe hartă, dar și ce voce să ne comunice indicațiile de orientare.

Există un set de voci prestabilite pentru fiecare limbă, dar aplicația dispune și de voci speciale. Printre ele se numără cele ale unor vedete precum Christina Aguilera, Jonas Brothers, Roger Federer, dar și voci amuzante precum ale unor personaje din jocuri video sau din filme celebre.

„Sunt mișto vocile la Waze, alea extra. Aveam la un moment dat Darth Vader, sunt tot felul de pack-uri, Family Guy parcă era la un moment dat. Mi-aș pune Sergiu Nicolaescu dacă ar face. Când ești mai liniștit să auzi un DREAPTA!”, a spus Dan Frînculescu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide