Dan Frînculescu și pasiunea sa pentru mersul pe două roți – VIDEO

Autor: ProMotor 12 mart. 2024 Advertorial
Dan Frînculescu și pasiunea sa pentru mersul pe două roți – VIDEO

Dan Frînculescu este cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate”, emisiune în cadrul căreia am aflat mai multe despre pasiunea sa pentru motociclete. Care a fost scânteia care a pornit totul?

Episodul cu numărul 35 din „Podcast cu Prioritate” îl are ca invitat pe Dan Frînculescu, comedian și câteodată și DJ, dar el a petrecut peste 10 ani în domeniul publicitar. De-a lungul anilor în care a lucrat în publicitate, Dan a interacționat cu branduri precum Dacia, Renault și Nissan.

După cum foarte mulți dintre noi știm, Dan este comedian, dar câteodată face și muncă de DJ, iar cea mai nouă pasiune a sa sunt motocicletele. Nu foarte mulți știu de această nou pasiune a sa, deoarece, spune el, a luat permisul recent, iar acum urmează să își achiziționeze și prima motocicletă.

Ce a aprins pasiunea lui Dan Frînculescu?

„Multă lume nu știe pentru că sunt pasionat de un an și ceva, un pic dinainte de a-mi lua carnetul acum un an, de aia nu prea se știe, dar m-a lovit”, explică Dan Frînculescu. Modul în care pasiunea s-a născut este cel puțin interesant și nu a venit de acolo unde ne-a m fi așteptat.

„Mi-am închiriat un scuter la un moment dat în Tailanda, mi-a plăcut, nu era un scuter foarte puternic, și pe urmă m-am dat cu unul de 125 în Filipine și atunci mi-a picat cu tronc, grav, să merg pe două roți. Asta în februarie, anul trecut. M-am întors în București, m-am apucat de școală, am luat carnetul și la revedere”, povestește Dan despre cum a luat naștere pasiunea sa pentru mersul pe două roți.

Întors în România, Dan s-a apucat de școală, a obținut permisul și acum își cumpără prima motocicletă. „Am dat avansul pentru ea, un Speed Twin 900, lejer așa, nimic cu care să intru în stâlpi”, spune Dan despre motocicleta pe care urmează să o primească.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide