Descoperă orașul pe o roată cu noul monociclu electric V11 de la Inmotion (P)

Autor: ProMotor 06 aug. 2020 Advertorial

Monociclurile electrice au inceput sa capete tot mai mult teren in preferintele fanilor de vehicule electrice, lucru deloc surprinzator. Locuind intr-un oras circulat intens al carui trafic ne poate bloca zeci de minute sau chiar ore, inevitabil ajungem sa ne gandim la alternative de deplasare, iar un monociclu electric reprezinta o solutie inedita si eficienta, in special pentru persoanele active care au o afinitate catre sporturile urbane.

Anul acesta, portofoliul Inmotion este completat de cel mai performant model de monociclu electric – V11, un pionier al categoriei sale datorita suspensiilor pe aer, modului de incarcare si al celorlalte dotari.

V11 de la Inmotion nu va lasa indiferent niciun rider si va starni, cu siguranta, curiozitatea celor care isi doresc sa incerce senzatia oferita de un monociclu electric dar si a celor care au acumulat deja experienta pe un astfel de vehicul, insa isi doresc un motor mai puternic, o autonomie mai mare si noi provocari pe trasee off road.

Primul contact cu un monociclu este unul cu provocari, deoarece curba de invatare este ceva mai abrupta decat la alte vehicule electrice. Dar, dragi incepatori, nu trebuie sa va descurajati daca nu va iese din prima, fiindca lucrurile bune cer putin exercitiu.

V11 promite sa ofere o plimbare lina si confortabila datorita suspensiilor pe aer care diminueaza impactul cu o groapa sau o crapatura din asfalt, oferind mai multa siguranta in timpul plimbarii si o imbunatatire considerabila a experientei avute pe un monociclu. De asemenea, suspensiile de aer se dovedesc utile persoanelor care au probleme cu genunchii sau cu spatele deoarece implica mai putin efort.

Cand vine vorba de vehicule electrice, siguranta tine si de vizibilitate, iar V11 aduce o inovatie si aici, folosind un far de masini  7800 Lux pentru o plimbare sigura atat pentru rideri cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Design-ul modelului V11 este unul elegant si robust, cu toate ca monociclul are in componenta un cauciuc de 3”, un motor puternic de 2000W, o baterie de 1500 Wh si un sistem de suspensii. Toate aceste elemente sunt integrate intr-o armonie perfecta care se reflecta intr-un aspect extrem de atragator.

Captusirile laterale pluseaza pentru confortul din timpul mersului iar pedalele au in compozitie un material dur, antiderapant care asigura o aderenta cu 20% mai mare decat pedalele din cauciuc.

Atunci cand este in repaus, monociclul poate fi acum admirat in toata splendoarea lui sprijinit de suportul incorporat, astfel V11 aduce (ati ghicit) inca o inovatie prin faptul ca poate fi sprijinit usor, fara a cauta un suport ce ar putea sa il zgarie.

Plimbarile cu V11 pot fi extrem de lungi, avand o autonomie de pana la 120 km insa aceasta poate varia in functie de greutatea pasagerului, conditiile de drum si temperatura ambientala, deci ne putem orienta catre o medie de 90-100 km, ceea ce reprezinta oricum o distanta mai mult decat impresionanta.

Incarcarea dual port este o alta noutate pentru un monociclu, extrem de utila pentru utilizator deoarece folosirea a doua incarcatoare poate sa reduca timpul de incarcare full la doar 5 ore, insemnand ca folosirea unui singur incarcator presupune un timp de asteptare de pana la 10 ore. V11 poate atinge o viteza de pana la 50 km/h, insa setarile din fabrica limiteaza vehiculul electric la 25 km/h pentru a se incadra in codul rutier.

Asadar, daca ai avut tentatia sa alegi libertatea de miscare in defavoarea blocajului din trafic si vrei sa optezi pentru un vehicul electric compact, rezistent si puternic, un monociclu electric precum V11 reprezinta un nou capitol al vietii urbane, un capitol diferit de orice ai experimentat pana acum in plimbarile din oras.

Pentru o gama variata de monocicluri sau alte alternative electrice, acceseaza www.airmotion.ro si alege ce se potriveste cel mai bine stilului tau de viata. Timpul este cel mai important combustibil, nu-l irosi in trafic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide