Din ce în ce mai mulți oameni apelează la leasing auto. Iată de ce!

Autor: ProMotor 28 sept. 2021 Advertorial
Din ce în ce mai mulți oameni apelează la leasing auto. Iată de ce!

Achiziționarea unui autoturism nu mai este o sarcină la fel de complicată așa cum era acum mai bine de 20 – 25 de ani de zile. Posibilitatea de a putea importa autovehicule dar și faptul că pe piața financiară au apărut din ce în ce mai multe soluții financiare sunt două dintre motivele pentru care în momentul de față este foarte simplu de achiziționat un autoturism.

De asemenea, avantajele oferite de către deținerea unui autovehicul dar și creșterea nivelului salarial înregistrat de către un număr din ce în ce mai mare de salariați din țara noastră sunt alte două motive pentru care din ce în ce mai multe persoane dețin minim un autovehicul. Cu toate că achiziționarea unui autovehicul este o dorință care se poate împlini destul de ușor, nu în fiecare zi ne achiziționăm câte o mașină.

Având în vedere acest aspect este necesar ca autovehiculul achiziționat să poată fi utilizat pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Nici o persoană care achiziționează un autovehicul nu își dorește ca la scurt timp de la achiziționarea acesteia să fie nevoit să investească bani în procesul de reparații. Pentru a putea evita o astfel de situație este necesar ca autoturismul să fie achiziționat dintr-o sursă sigură.

Din fericire în momentul de față există foarte multe astfel de surse. Pentru a le putea accesa nu este obligatorie achiziționarea unei mașini noi. Este adevărat că realizarea unei astfel de achiziții oferă multe beneficii însă și efortul financiar care trebuie realizat pentru o astfel de achiziție este foarte mare. Nu toți oamenii care doresc achiziționarea unei mașini au posibilitatea financiară de a achiziționa una nouă motiv pentru care caută o soluție care să le permită achiziționarea autovehiculului mult visat fără a fi necesară plata unei sume foarte mari de bani. De asemenea, starea tehnică și optică a acesteia trebuie să fie foarte bună pentru a putea fi utilizată pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Firmele care comercializează mașini rulate garantează achiziționarea unui autoturism durabil și perfect funcțional

De mulți ani de zile pe piața serviciilor auto există firme care se ocupă cu comercializarea autovehiculelor rulate. Astfel de firme sunt din ce în ce mai accesate pentru că din ce în ce mai multe persoane înțeleg care sunt beneficiile oferite de către apelarea la o astfel de firmă. Spre deosebire de achiziționarea unui autoturism rulat, de la o persoană care a postat un anunț în mediul online, achiziționarea unui autovehicul rulat, de la o firmă specializată în astfel de vânzări oferă o serie de avantaje, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

  • Siguranța achiziționării unui autovehicul perfect funcțional. Specialiștii care lucrează în cadrul unor astfel de firme verifică mașinile înainte ca acestea să fie scoase la vânzare. În timpul procesului de verificare a autovehiculului sunt analizate toate componentele auto ale autovehiculului pentru ca mașina scoasă la vânzare să se afle în cea mai bună stare de funcționare.
  • Posibilitatea de a putea achiziționa o mașină premium la un preț mai mult decât decent. Având în vedere că este vorba despre autovehicule rulate este normal ca prețurile la care sunt comercializate acestea să fie mult mai mici decât prețurile la care sunt achiziționate în momentul în care sunt noi. Pentru a putea identifica cel mai bun preț de pe piață trebuie analizate cât mai multe firme care comercializează mașini rulate. Fiecare dintre acestea percep un anumit comision ceea ce înseamnă că diferă prețurile la care sunt comercializate mașinile.
  • Posibilitatea de a putea achiziționa exact modelul de autovehicul dorit. Prin opțiunea ”comandă autovehicul”, clientul are posibilitatea de a putea comanda modelul de autovehicul dorit. Exact ca în situația în care se achiziționează un autovehicul nou.
  • Pentru orice model de autovehicul rulat achiziționat printr-o firmă care se ocupă cu comercializarea unor astfel de autovehicule, se primește perioadă de garanție.
  • Clientul cunoaște toate detaliile despre istoricul autovehiculului.
  • Posibilitatea de al putea achiziționa în leasing. Această opțiune este foarte utilă în momentul în care se dorește achiziționarea unui autoturism premium.

Leasing-ul auto este soluția prin care poate fi achiziționată mașina visurilor

Posibilitatea de a putea apela la un leasing auto chiar și în cazul în care autovehiculul achiziționat este unul rulat este un beneficiu de care au început să se bucure un număr din ce în ce mai mare de oameni. Beneficiile oferite de către apelarea la o astfel de sursă de finanțare sunt următoarele:

  • Posibilitatea de a putea achiziționa un autoturism care nu poate fi achiziționat cu bugetul avut în momentul achiziționării.
  • Evitarea parcurgerii unui proces birocratic anevoios, așa cum este cel prin care trebuie să treacă persoanele care optează pentru un credit bancar.
  • Comisionul care trebuie plătit nu este mare. Beneficiind de acest avantaj nu este greu de rambursat valoarea mașinii achiziționate.
  • Pe toată perioadă leasing-ului autovehiculul este asigurat astfel încât clientul să fie despăgubit în cazul în care are loc un accident rutier soldat cu avarierea mașinii.

În cazul în care sunt achiziționate de unde trebuie, autovehiculele rulate sunt o opțiune foarte bună pentru persoanele care sunt în căutarea unei mașini bune atât din punct de vedere tehnic dar și optic și a cărui preț de achiziție nu este mare. Dacă la aceste detalii mai adăugăm și faptul că acestea pot fi achiziționate și în leasing este clar că achiziționarea unei astfel de mașini este cea mai bună decizie care poate fi luată de către persoanele care sunt în căutarea unei mașini premium la un preț mai mult decât decent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide