Ediție specială de Paște a podcastului ALTCEVA cu Adrian Artene și părintele Constantin Necula

Autor: ProMotor 20 apr. 2022 Advertoriale
Ediție specială de Paște a podcastului ALTCEVA cu Adrian Artene și părintele Constantin Necula

Părintele profesor Constantin Necula este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de sâmbătă, 23 aprilie, într-o ediție specială dedicată sărbătorilor pascale.

Nu rata o nouă ediție podcastului ce va fi difuzat începând cu orele 19.00 pe canalul de YouTube ALTCEVA cu Adrian Artene!

Părintele Necula, unul dintre cei mai apreciați și populari preoți crestin ortodocși din România, vorbește despre războiul din Ucraina și unde se situează Dumnezeu în acest război sângeros.

Totodată, acesta vorbește despre Nicolae Ceaușescu și povestește despre cum dictatorul a asfaltat drumul către Mănăstirea Tismana.

Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxa „Andrei Saguna” din Sibiu, în 1994, ca șef de promoție. Este preot ortodox si profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, cunoscut publicului pentru numeroasele sale apariții la conferințe și dezbateri televizate.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotorComentarii
Inchide