Fotbalul continuă la UPC şi după regalul fotbalistic din Brazilia

Autor: Andrei Ştirbu 19 iun. 2014 Advertorial

Atenţia tuturor fanilor sportului rege este acum îndreptată către stadioanele din Brazilia, unde se întâlnesc cele mai bune echipe naţionale din lume. Cu toţii ne bucurăm acum de regalul fotbalistic oferit de cei mai buni jucători ai planetei, care se va încheia cu finala de pe 13 iulie.

Fotbalul va continua să adune fanii în faţa televizoarelor şi după Mondialul din Brazilia. Din 25 iulie începe Liga 1. Vara devine şi mai toridă, urmărind partidele de fotbal din campionatul României. Iar microbiştii au de ce să de bucure – Liga 1 şi Cupa Ligii – competiţiile de fotbal cele mai interesante din România, se vor vedea la UPC şi Focus Sat. Cei doi operatori telecom au încheiat recent un acord cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.  Toate meciurile, toate fazele şi toate golurile din următoarele 5 sezoane ale ligii se vor vedea la UPC şi Focus Sat!

Bucuraţi-vă de fotbal la superlativ alături de echipele participante la sărbătoarea fotbalului din Brazilia şi pregătiţi-vă să vă susţineti echipa favorita din campionatul României urmărind Look TV şi Look Plus pe UPC! Liga 1 şi Cupa Ligii se joacă la UPC!

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet de mare viteză şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Susţinem fotbalul românesc!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide