Încearcă vatra de tip firepit – focul de tabără elegant din curtea casei tale!

Autor: ProMotor 05 ian. 2023 Advertorial
Încearcă vatra de tip firepit – focul de tabără elegant din curtea casei tale!

Momentele speciale petrecute la focul unui grătar cărbuni sau pur și simplu developând amintiri frumoase alături de familie și prietenii dragi, nu trebuie să fie deranjate de răcoarea serilor de început de toamnă. Așa că, meșterii în șeminee din Sibiu, ne recomandă să încercăm noul concept de vatră de tip firepit – focul de tabără elegant din curtea casei tale!

De la aceștia descoperim că vatra pe foc pentru exterior este ideală pentru asigurarea confortului termic, oferind șansa de a ne bucura de frumusețea și grandoarea focului arzând, chiar și atunci când temperatura de afară este mai scăzută. Pe parcursul acestui articol vei afla câteva detalii importante, dar și avantajele esențialele ale unei vetre pe foc, ce poate da naștere unei atmosfere idilice în nopțile magice petrecute în compania celor dragi!

În primul rând, printre cele mai importante beneficii ale unui astfel de sistem de încălzire pentru exterior, se numără faptul că este alternativa mai ieftină la un șemineu în aer liber cu bol sau focar, pentru foișor, terasă, curte sau grădina casei tale! Vatra pe foc mai este cunoscută și sub denumirea de fire pit – un model de vatră de foc pe lemne, care poate asigura în mod facil confortul termic atunci când temperatura din exterior este mai scăzută, în același timp, reprezentând și un obiect de design inedit pentru curtea casei tale.

În plus, datorită dimensiunilor compacte și greutății minime, acest dispozitiv poate fi transportat ușor și rapid dacă vrei să te bucuri de activități în aer liber cum ar fi un picnic alături de prieteni. Totodată, vetrele pe foc sunt niște sisteme termice care nu afectează integritatea gazonului din curte sau mobilierul de exterior! În catalogul meșterilor sibieni poți descoperi o gamă completă de astfel de fire pits de dimensiuni și design-uri diferite, și mai ales, cu un cost total redus, transportul fiind asigurat până la ușa casei tale!

Cele mai importante beneficiile ale unei vetre pe foc?

– Reprezintă un mod eficient de protecție a gazonului, terasei sau trotuarului împotriva

efectelor arderii focului;

– Înlătura din start riscul de a deteriora pavajul;

– Oferă posibilitatea de realizare a unui foc de tabără oriunde și în orice moment în grădina ta;

– Sunt produse conform celor mai înalte standarde europene de calitate și siguranță;

– Prezintă durabilitate mare în timp, oferită de materialele premium din structura lor.

Astfel, nu e de mirare de ce, pe lângă faptul că are potențialul de a asigura confortul termic necesar în zilele sau nopțile mai răcoroase, acest sistem de încălzire pe lemne poate deveni și principalul element de atracție în curtea sau grădina casei tale!

Accesând catalogul online al companiei 100% românești din Sibiu, vei avea parte de o gamă generoasă de vetre pe foc cu diferite specificații, precum: vetre cu formă hexagonală, tip bol vatră circulară, tip bol hexagonal, formă triunghiulară, tip bol rectangular cu diferite dimensiuni sau particularități! De asemenea, tot aici găsești și cele mai renumite șeminee pe lemne, sobe pe peleți, coșuri de fum ceramice sau din inox, dar și o serie întreagă de grill-uri economice sau modele profesionale de grătaPer gaz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pefoc.ro



Comentarii
Inchide