Îți obosesc ochii la volan? Te deranjează lumina și reflexiile? Există soluții! (P)

Autor: ProMotor 04 nov. 2019 Advertorial
Îți obosesc ochii la volan? Te deranjează lumina și reflexiile? Există soluții! (P)

Conducem într-o țară în care autostrăzile sunt rara avis, iar condițiile în care se desfășoară traficul în afara marilor orașe dau bătăi serioase de cap șoferilor. Spre deosebire de un șofer din vestul Europei, românii sunt nevoiți să țină cont atunci când se urcă la volan și de aspecte neobișnuite precum gropile din carosabil, iluminarea slabă sau complet absentă de pe unele segmente de drum, virajele periculoase nesemnalizate sau semnalizate incorect. Doar câteva probleme dintr-o listă lungă.

În acest sens, confortul la volan devine primordial. O experiență în care șoferul poate să se mențină odihnit și cu mintea limpede timp de mai multe ore este necesară, iar soluția vine din direcția lentilelor Hoya. Lentilele pentru condus EnRoute reduc strălucirea orbitoare și reflexiile incomode cu care te confrunți atunci când conduci în condiții de lumină deloc uniformă, precum cea de la răsărit sau cea de la apus. Tehnologiile folosite la construirea lor te ajută să ai o vedere clară, confortabilă și cu contrast intens pe șosea indiferent de ora la care conduci sau de condițiile meteo în care te deplasezi cu mașina.

Farurile de pe contrasens, o problemă rezolvabilă

Lentilele te ajută reflectând lumina albastră cu lungime de undă scurtă, reducând foarte mult difuzia acesteia și reflexiile de la instrumentele de bord, reflexii care îți pot atrage atenția în mod nedorit. De asemenea, lentilele EnRoute te ajută reducând intensitatea luminii venite de pe contrasens, de la participanții la trafic care conduc mașini cu faruri Xenon sau LED. Acestea oferă susținerea vizuală necesară prin încorporarea tehnologiilor FreeForm iD – pentru câmpuri vizuale mai largi și pentru comutarea rapidă între distanțe – și Controlul Echilibrat al Vederii – pentru o percepție stabilă a imaginii în situații dinamice de condus.

Confortul la volan este, fără îndoială, un aspect de luat în seamă. Însă măcar la fel de important este și modul în care șoferul reușește să reacționeze la situațiile întâlnite în timpul deplasării, timpii de reacție fiind principalul element de protejare în situații dificile. Lentilele EnRoute ajută la o vedere mai bună la distanță, dar și la nivelul instrumentelor de bord și al oglinzilor. Câmpul vizual mai larg și mai clar ajută la o acomodare ușoară a vederii de la distanță la apropiere și invers, iar percepția stabilă a imaginii în timpul mișcării devine un argument serios pentru o deplasare în condiții de confort și siguranță.

Descoperă ofertele actuale în magazinele partenere Hoya Lens Romania!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide