(P) Lichidul de parbriz cu formula EVOX cu extra efect anti-îngheț

Autor: ProMotor 31 ian. 2022 Advertorial

La venirea frigului, lichidul de parbriz anti-îngheț este unul din produsele de sezon care nu trebuie să lipsească din mașină.

Curățenia geamurilor mașinii este direct legată de calitatea vizibilității asupra șoselei. De aceea, o mare varietate de produse de îngrijire a geamurilor face mai ușoară menținerea curățeniei. Unul dintre cele mai bune lichide de spălare a parbrizului este cel cu formula EVOX cu extra efect anti-îngheț pus în vânzare de MOL România.

Lichidul de spălare a parbrizului cu formula EVOX este conceput pentru a îndepărta murdăria de pe parbrizul mașinii. Acesta funcționează și la temperaturi scăzute de până la -40 de grade Celsius, fiind conceput pentru a îndepărta rapid gheața de pe parbriz.

Soluția nu deteriorează materialele de etanșare și suprafața vopsită a vehiculelor

EVOX CITRUS BREEZE -40EVOX Citrus Breeze -40 și EVOX FRUIT GARDEN -40EVOX Fruit Garden -40 îndepărtează murdăria și pelicula de gheață fără a lăsa urme sau pete și ajută la creșterea siguranței prin menținerea parbrizului curat în condiții meteo nefavorabile.

Soluția are un conținut ridicat de alcool și își menține starea lichidă chiar și la temperaturi de iarnă foarte scăzute. Aceasta oferă protecție împotriva înghețului, dizolvă gheața și bruma de pe suprafețele de sticlă ale mașinii și împiedică re-înghețarea rapidă. Totodată, aceasta soluție nu deteriorează materialele de etanșare și suprafața vopsită a vehiculelor.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide