Lipsă de idei pentru Mihail şi Gavriil? Avem noi câteva pentru tine… (P)

Autor: Andrei Ştirbu 06 nov. 2014 Advertorial
Lipsă de idei pentru Mihail şi Gavriil? Avem noi câteva pentru tine… (P)

Probabil că te gândeşti că ceea ce am scris mai sus – cum că nu există român care să nu aibă în lista de prieteni, cunoscuţi sau familie un Mihail/ o Mihalea sau un Gabriel/ o Gabriela – însă fii atent la următoarele cifre…

Potrivit datelor oficiale din 2013, în România 358.003 de femei poartă numele Mihaela, iar alte 229.334 – Gabriela. De asemenea, 6.582 de femei se numesc Mihaiela, 3.506 poartă numele Gabi, 161 se numesc Găbiţa, 25 au fost botezate Mişa, iar pe nouă le cheamă Michi. Dintre bărbaţi, 366.396 poartă numele Mihai, iar 259.093 – Gabriel. Alţi 55.014 au fost botezaţi Mihail, 28.073 – Mihăiţă, 20.792 – Gavril, 7.777 – Mihnea, iar 7.502 – Gavrilă. Asadar şansele ca şi tu să cunoşti şi chiar să iubeşti o Mihaela, o Gabriela, un Gabriel sau un Mihai sunt foarte mari.

Dacă citeşti asta cu două zile înainte de ziua lor, probabil că deja începi să-ţi baţi capul cu idei pentru cadou. Noi putem să te ajutăm cu o listă de sugestii florale (florile sunt o prioritate, până şi bărbaţii ştiu asta), oferită de Ioana Buiacu, designer floral în cadrul florăriilor FlorideLux: 

1. Plantă gardenia în găletuşă, 49 RON, livrare şi felicitare cadou incluse – foarte înmiresmată, cu frunze lucioase şi flori crem de o eleganţă regală, planta de gardenia este uşor de întreţinut în orice interior. În acest pachet este livrată în masca de ghiveci găletuşa metalică, cu scop decorativ şi funcţional, în acelaşi timp putând fi pusă apa direct în găletuşă pentru ca planta să se hidrateze prin rădăcini, la baza ghiveciului.

2. Buchet 19 trandafiri multicolori – 139 RON, livrare şi felicitare cadou incluse – veseli şi proaspeti, aceşti trandafiri sunt aşezati pe lung într-un buchet elegant, decorat cu hârtie kraft. Este uşor de transportat şi pentru că tijele de la bază sunt libere, poate fi imediat introdus în apă la primire. Păstrarea buchetului în ambalaj şi în format foarte strâns conferă o rezistenţă ridicată pentru trandafiri, aceştia susţinându-se reciproc şi o înflorire controlată. 

3. Vază din nuiele cu decor de toamnă – 149 RON – vază din nuiele, livrare şi felicitare incluse. Acest aranjament floral este cadoul perfect de toamnă. Vaza din nuiele lucrată manual aduce cu sine o tentă de rustic şi tradiţional. Însă florile de orhidee, trandafiri şi hypericum înnobilează aranjamentul, oferindu-i o prestanţă incredibilă. Vaza din nuiele poate fi păstrată de către destinatar precum amintire specială şi element decorativ în birou sau acasă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide