(P) Carburantul MOL EVO Diesel Plus rezistă la temperaturi de până la -40C

Autor: ProMotor acum 1 an Advertoriale
(P) Carburantul MOL EVO Diesel Plus rezistă la temperaturi de până la -40C

În toiul iernii, în condițiile climatice dificile pe care le regăsim la noi în țară, este bine de știut că există combustibili cu aditivi pe care îi putem folosi pentru a garanta o performanță optimă a motorului. Un astfel de combustibil este vândut de MOL România sub denumirea EVO Diesel Plus.

MOL România comercializează carburanți cu performanțe foarte bune la temperaturi scăzute și recomandă folosirea acestui tip de produse mai ales în cazul motoarelor care funcționează pe bază de motorină. Motorina de iarnă MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului la temperaturi de până la -40C (temperatura limită de filtrabilitate este comunicată în fiecare stație MOL).

Când ar trebui folosit carburantul premium?

Se recomandă alimentarea cu MOL EVO Diesel Plus după ce temperatura exterioară a ajuns la -5 grade Celsius, înainte de parcurgerea unor drumuri lungi sau cel puțin o dată la trei alimentări. De asemenea, mașinile mai vechi au performanțe sporite după alimentarea cu acest tip de carburant. Nu în ultimul rând, pentru autoturismele care aparțin unor mărci premium, un combustibil aditivat ajută la protejarea motorului pe termen lung.

Toți carburanții MOL EVO conțin formula de aditivi EVOTECH, concentrația de aditivi fiind superioară în carburanții premium MOL EVO Plus. Un conținut superior de aditivi asigură:

– un efect și mai bun de curățare a motorului și a sistemului;
– o performanță crescută a mașinii;
– prelungirea duratei de viață a motorului;
– un consum optimizat de carburant.

Motorina din noua gamă EVO previne formarea depunerilor, menținând motorul curat. Potrivit testelor realizate, în unele cazuri depunerile pot fi reduse cu până la 99% comparativ cu rezultatele înregistrate de carburantul de referință.

Pentru mașinile care folosesc EVO Diesel pierderea de putere este cu 57% mai mică la motoarele diesel de tip common rail cu injecție directă Turbo. Totodată, acesta reduce cu până la 45% a depunerilor pe motoarele diesel mai vechi, convenționale, fără turbocompresoare, în comparație cu carburantul de referință.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie de petrol şi gaze internaţională integrată, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări, o forţă de lucru dinamică formată din 25.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Activităţile de explorare şi producţie ale Grupului MOL sunt susţinute de o experienţă de peste 80 de ani în domeniul hidrocarburilor. În prezent, activităţile de producţie se desfăşoară în 9 ţări, iar cele de explorare în 14 ţări. Grupul MOL controlează trei rafinării şi două combinate petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de 1.940 de staţii de servicii în 10 ţări din Europa Centrală şi de Est, dintre care 245 în România.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 246 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piață QUDAL. Începând cu anul 2018, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mol RomaniaComentarii
Inchide