(P) MOL EVO DIESEL PLUS – Cât de importantă este folosirea unui carburant adaptat pentru iarnă?

Autor: ProMotor 10 feb. 2022 Advertorial
(P) MOL EVO DIESEL PLUS – Cât de importantă este folosirea unui carburant adaptat pentru iarnă?

Pentru a vă asigura că autoturismul dumneavoastră funcționează cât mai optim atunci când aveți nevoie de el pe timp de iarnă, se recomandă să alimentați cu combustibil adaptat pentru vremea rece, mai ales dacă sunteți posesorul unei mașini pe motorină.

La temperaturi sub zero grade Celsius începe formarea cristalelor în motorină iar adăugarea de aditivi îi crește capacitatea de curgere. Această specificație este importantă pentru motorină pentru că modifică vâscozitatea combustibilului care apare adesea atunci când temperatura scade considerabil. Acești aditivi cresc performanța combustibilului.

Mașina trebuie să pornească întotdeauna la prima cheie, indiferent de gradele din termometru

Când într-o zi plouă și în următoarea ninge este important ca șoferul să nu fie luat prin surprindere de frig. În zilele geroase de iarna mașina are nevoie de protecție. Carburantul Diesel îmbunătățit cu formula de aditivi MOL EVOTECH, prezintă proprietăți superioare și poate face față condițiilor de frig extrem, astfel încât mașina să pornească întotdeauna la prima cheie, indiferent de gradele din termometru.

Un studiu realizat de compania MOL arată că folosirea unui carburant adaptat pentru iarnă este printre preocupările șoferilor români, 50% dintre ei afirmând că utilizează un carburant special conceput pentru sezonul rece.

MOL comercializează carburanți cu performanțe foarte bune la temperaturi scăzute și recomandă folosirea acestui tip de produse mai ales în cazul motoarelor care funcționează pe bază de motorină. Motorina MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului la temperaturi de până la -40C (temperatura limită de filtrabilitate este comunicată în fiecare stație MOL).

MOL EVO DIESEL PLUS asigură pornirea ușoară a motorului, chiar dacă afară sunt -40C

Carburantul MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului chiar și în condiții de frig extrem sau atunci când mașina a staționat mai multă vreme. Datorită formulei inteligente de aditivi EVOTECH, carburanții MOL EVO Plus curăță motorul și îi prelungesc durata de viață, astfel că sunt recomandați mașinilor de orice vârstă.

Toți carburanții MOL EVO conțin formula de aditivi EVOTECH, concentrația de aditivi fiind superioară în carburanții premium MOL EVO Plus. Un conținut superior de aditivi asigură:

– un efect și mai bun de curățare a motorului și a sistemului;

– o performanță crescută a mașinii;

– prelungirea duratei de viață a motorului;

– un consum optimizat de carburant.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie de petrol şi gaze internaţională integrată, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări, o forţă de lucru dinamică formată din 25.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Activităţile de explorare şi producţie ale Grupului MOL sunt susţinute de o experienţă de peste 80 de ani în domeniul hidrocarburilor. În prezent, activităţile de producţie se desfăşoară în 9 ţări, iar cele de explorare în 14 ţări. Grupul MOL controlează trei rafinării şi două combinate petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de 1.940 de staţii de servicii în 10 ţări din Europa Centrală şi de Est, dintre care 245 în România.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 246 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piață QUDAL. Începând cu anul 2018, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MOL România



Comentarii
Inchide