Nu trebuie să stai la casă pentru a te putea bucura de magia unui șemineu. Se poate și la bloc!

Autor: ProMotor 28 iun. 2022 Advertorial
Nu trebuie să stai la casă pentru a te putea bucura de magia unui șemineu. Se poate și la bloc!

Astăzi îți vom arăta cum poți să-ți îndeplinești visul de a trăi pe viu, senzația unui șemineu lemne aspectuos în locuința ta, chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc. Așadar, alege unul dintre cele mai spectaculoase șeminee decorative electrice, extrem de apreciate pentru prețul accesibil, designul spectaculos și tehnologiile hi-tech folosite.

În acest sens, profesioniștii sibieni cu peste 20 de ani de experiență în soluții termice și decorative, ne propun șemineele electrice ca alternativă perfectă pentru serile memorabile, petrecute în ambianța unui dispozitiv care va aduce acel plus de confort întregii familii, chiar și în intimitatea propriei sufragerii din apartament.

Un astfel de șemineu electric, oferă avantajul de a reproduce senzația unui focar de șemineu clasic, dar la un preț extrem de accesibil. Grație tehnologiei și al efectului ultrarealistic LED 3D, “șemineul fals” creează o atmosferă surprinzător de realistă în living, dormitor sau birou, având și posibilitatea de încălzire.

Pornirea, oprirea, reglarea temperaturii termostatului, a intensității luminozității ecranului, programarea pe zile și alte funcții utile, pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii inteligente – simplu, rapid și intuitiv, direct din confortul canapelei tale!

În plus, șemineele electrice reușesc să reproducă atmosfera unui șemineu tradițional pe lemne, în confortul propriului tău apartament de la bloc, dar fără dezavantajele generate de întreținerea constantă a unui coș de fum. Spre deosebire de o sobă, o centrală clasică pe lemne sau un termoșemineu, focarele electrice de apartament sunt echipate cu un panou special din sticlă, unde imaginea flăcării este afișată printr-o proiecție virtuală de lumină (tehnologie cu leduri 3D).

De îndată ce l-ați conectat la sursa de electricitate, șemineul este gata de utilizare, oferindu-vă posibilitatea să vă bucurați de experiența unei călătorii în timp, cu mintea la soba pe lemne din căsuța călduroasă a bunicilor, unde obișnuiați să vă petreceți vacanțele de iarnă din copilărie.

Consumul de energie al unui șemineu electric, depinde în totalitate de caracteristicile pe care le utilizați. De exemplu, dacă folosiți șemineul doar pentru decor, acesta va consuma la fel cât un bec cu LED… deci, foarte puțin.

Șemineele electrice sunt multifuncționale, ușor de montat și extrem de versatile. Puteți regla căldura pe diferite nivele sau puteți să o opriți de tot, vă puteți juca cu forma, luminozitatea și frecvența flăcărilor virtuale și toate acestea, cu o simplă acționare din telecomandă.

În gama propusă de către meșterii sibieni, puteți găsi inclusiv modele de șeminee electrice prevăzute opțional cu boxe audio, ce reușesc să reproducă zgomotul generat de lemnele care trosnesc pe foc. Iar pentru și mai multă autenticitate, poți plasa lângă șemineul electric, coșuri de lemne care să inducă și să completeze vizual, senzația unui șemineu veritabil.

Așadar, când ai nevoie de design, personalitate și acel plus de confort termic, iar spațiul în care locuiești nu este suficient de generos pentru a putea permite instalarea unui șemineu tradițional pe lemne, atunci, dispozitivele decorative electrice, devin alegerea perfectă!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide