(P) Află care sunt cele mai bune jocuri online

Autor: ProMotor 27 sept. 2021 Advertorial
(P) Află care sunt cele mai bune jocuri online

Internetul deschide noi posibilități de distracție, dar și de rotunjire a veniturilor. O demonstrează jocurile online, atât de căutate la ora actuală. Apetitul pentru jocuri e deja cunoscut de producătorii din lumea gamingului, astfel că pe piața de profil se găsește acum un număr impresionant de jocuri. Iată câteva dintre cele care au făcut istorie și care reușesc să se mențină și astăzi pe primele poziții în preferințele amatorilor de gaming.

  • FIFA

Chiar dacă ești pasionat sau nu de fotbal nu ai cum să nu fi auzit de FIFA. Primul joc a fost lansat în 15 decembrie 1993, iar de atunci și până acum a reușit să strângă un număr foarte mare de gameri. FIFA pune jucătorii în situații cât mai apropiate de fotbalul din realitate și îi recompensează pentru creativitatea și controlul dovedite pe teren.

Listată în Guinness World Records drept cea mai bine vândută franciză de jocuri sportive din lume, seria FIFA a vândut peste 325 milioane de exemplare până în 2021. Este, totodată, una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video la nivel mondial.

  • Forza Horizon

Popularitatea acestui joc adresat utilizatorilor care iubesc sporturile cu motor și adrenalina nu a fost pusă niciodată la îndoială. Forza Horizon este un joc spin-off din seria Forza Motorsport, care a fost dezvoltat de Playground Games și lansat de Microsoft Studios pentru prima dată pe 23 octombrie 2012, în America de Nord. Forza Horizon se concentrează în jurul Festivalului Horizon, un festival de muzică și curse cu motor.

Recent, într-un blog de specialitate, Microsoft a dezvăluit că numai Forza Horizon 4, a cărei acțiune are loc în Marea Britanie, a fost jucat de peste 24 de milioane de persoane.

În momentul de față, fanii acestei serii așteaptă cu sufletul la gură lansarea Forza Horizon 5, programată să aibă loc în această toamnă. De această dată, jucătorii călătoresc în Mexic, unde se vor putea bucura de orașe istorice, canioane, deșerturi, jungle și plaje spectaculoase. De asemenea, de la volanul celor mai tari mașini vor trebui să facă față și unor noi provocări noi și aici ne referim la furtuni de nisip sau furtuni tropicale.

  • Poker

Unul dintre jocurile clasice care a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani, pe plan internațional, este pokerul. Odată cu dezvoltarea tehnologiei și a internetului, acest joc de strategie a început să câștige din ce în ce mai mulți amatori de gaming, ba chiar și jucători profesioniști. Acum, pentru a te juca poker nu mai trebuie să te deplasezi la cazino. Ai nevoie doar de un telefon, tabletă sau laptop, care să aibă acces la internet. Poți să te joci la orice oră din zi sau din noapte, din confortul locuinței tale, într-un mediu sigur. În plus, pe lângă distracție, poți să câștigi și bani, asta pentru că pe aceste platformele de profil ai parte de bonusuri și oferte de nerefuzat, dar și de turnee live. Mai mult, jocul nu este unul complicat. În doar câteva minute înveți cum se joacă și care sunt aceste reguli poker.

  • Minecraft

Unul dintre cele mai bune și apreciate jocuri lansate în ultimii ani este de departe Minecraft. Creat în 2009 de Amrkus Alexej Persson aka Notch, un dezvoltator de jocuri video din Stockholm, Minecraft este un sandbox game care se concentrează pe activități de construcție și explorare. Jocul s-a dovedit atât de popular încât în 2014 a fost achiziționat de Microsoft pentru suma de 2.5 miliarde de dolari.

În ultimii ani, Minecraft a fost vândut în toate formatele de peste 200 de milioane de ori, iar versiunea din China, care este gratuită, a fost descărcată de peste 400 de milioane de ori. De asemenea, Minecraft a generat venituri de 415 milioane de dolari în 2020 și peste 130 de milioane de oameni s-au jucând cel puțin o dată pe lună, anul trecut.

Jocul este atât de simplu încât până și copiii au ajuns să îl practice și să îl îndrăgească, arată și un studiu recent realizat de Kaspersky Safe Kids, care a scos în evidență interesele copiilor în perioada 2020 – 2021. Astfel, potrivit cercetării, printre jocurile video în tendințe se află: Minecraft (22,84%), Fortnite (6,73%), Among Us (3,80%), Brawl Stars (6,34%) şi Roblox (3,82%).

  • Call of Duty Warzone

Una dintre cele mai de succes francize din istoria jocurilor este Call of Duty. De la începutul anilor 2000, când a fost lansat primul Call of Duty, mega-franciză a generat aproximativ 27 de miliarde de dolari în vânzări, devenind una dintre cele mai profitabile serii de jocuri video din toate timpurile.

De un număr impresionat de utilizatori în întreaga lume se bucură Call of duty Warzone, jocul care aduce producătorului de game-uri Activision peste 5.2 milioane de dolari, în fiecare zi, potrivit unui studiu efectuat de NetBet, care a analizat profiturile obținute de cele mai populare jocuri ale momentului, pe o perioadă de 24 de luni.

Acum, fanilor Call of Duty li se pregătește o altă surpriză. Pe 5 noiembrie se va lansa pe PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S și PC Call of Duty: Vanguard, iar jucătorii se vor afla de această dată în tranșeele din cel de-al doilea război mondial.

Popularitatea jocurilor online a explodat în toată lumea, în ultimii ani, şi se estimează că această industrie va atinge 196 miliarde de dolari în venituri până anul viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide